InnoAGE ™ SSD van Innodisk verbonden via Microsoft Azure Sphere

InnoAGE ™ SSD van Innodisk verbonden via Microsoft Azure Sphere Door: Telerex Nederland B.V.

AIoT-mogelijkheden van edge tot cloud dankzij intelligente opslag van Innodisk, ontworpen voor eenvoudige en veilige connectiviteit.

Innodisk heeft onlangs op de Innodisk AIoT-conferentie het innovatieve product InnoAGE™ SSD geïntroduceerd, een SSD gebouwd met Microsoft Azure Sphere. Dit nieuwe systeem maakt multifunctioneel beheer mogelijk: slimme gegevensanalyse en -updates, gegevensbeveiliging en afstandsbesturing via de cloud, terwijl de kracht van Azure Sphere wordt benut om veilige communicatie tussen de SSD en de cloud te waarborgen. Door samen te werken met Microsoft aan dit systeem heeft Innodisk nieuwe wegen kunnen bewandelen op het gebied van beveiliging en ongelooflijke meerwaarde kunnen bieden aan klanten. InnoAGE™ SSD is een van de weinige producten die speciaal voor AIoT-architectuur is ontworpen.

De Innodisk InnoAGE™ SSD is zodanig ontworpen dat deze gebruik maakt van beveiligde connectiviteit, foutrapportage en apparaat-updates. Een gebruiksvriendelijke interface met een aangepast platform voor cloudbeheer. Technisch gezien ontvangt de Innodisk-firmware commando's van Azure Sphere via een beveiligde verbinding met Azure. Daarom is het mogelijk om SSD-debugberichten uit te voeren, lees-/schrijfgedrag te bewaken die de levensduur van het opslagsysteem verlengt. Het belangrijkste is dat u bij een apparaat- of systeemcrash snel kunt terugvallen op de standaardinstelling van het cloud-gebaseerde instellingenmenu. Met andere woorden, de InnoAGE SSD™ is ontworpen voor zowel in-band als out-of-band netwerkbeheer en biedt volledig herstel, zelfs wanneer het besturingssysteem uitvalt of ernstig wordt aangetast, waar in-band beheer weinig hulp meer kan bieden.

InnoAGE SSD™ is de eerste SSD die ontworpen is voor herstel op afstand van hardware- en software, innovatie die gepatenteerd is. Als end-to-end edge- en cloudsysteem werkt InnoAGE SSD™ samen met realtime bewakingsapplicaties en biedt het de onvervangbare ervaring van het werken met de AIoT-generatie.

Producteigenschappen:

 

Voor meer informatie: info@telerex-europe.com