Inschrijftermijn voor E&A is verlengd tot en met 21 mei

Inschrijftermijn voor E&A is verlengd tot en met 21 mei Door: FHI federatie van technologiebranches

Betrokken bestuursleden en het projectteam van E&A hebben samen besloten de eerste inschrijfdeadline te verlengen. Deze deadline is verlengd tot en met 21 mei 2021. Ook kunnen deelnemers tot en met 21 juni kosteloos hun beursdeelname annuleren. Hiermee beweegt de organisatie mee met de huidige ontwikkelingen verzoeken van (potentiële) deelnemers.

De huidige coronamaatregelen zijn verlengd tot 26 april. Veel potentiële deelnemers geven bij ons aan dat ze meer tijd nodig hebben om een beslissing te nemen over deelname aan de beurs. De beursorganisatie wil potentiële deelnemers meer ruimte geven. De eerste deadline voor inschrijving is daarom verlengd tot en met 21 mei 2021. Waarom het belangrijk is om voor de deadline in te schrijven leggen we in dit artikel uit.

De deadline stond eerder nog op 23 april. Eind mei zal de organisatie beginnen met het intekenen van de plattegrond. Medio juni wordt de beursplattegrond naar de exposanten gestuurd.

Verder is besloten om exposanten tot en met 21 juni de mogelijkheid te geven om hun beursdeelname aan E&A kosteloos te annuleren. De vakbeurs E&A vindt plaats van dinsdag 28 tot en met donderdag 30 september 2021 in de Jaarbeurs te Utrecht.