Inschrijving Electronics & Applications 2023 geopend

Inschrijving Electronics & Applications 2023 geopend Door: FHI, Federatie van Technologie Branches

De beurs World of Technology & Science (WoTS) van 27 t/m 30 september 2022 was een groot succes met (ouderwetse) volle gangpaden en drukbezochte stands. Wij kijken dan ook met veel enthousiasme uit naar de Electronics & Applications (E&A) beurs in 2023.

Electronics & Applications (E&A) vindt volgend jaar plaats van 26 tot en met 28 september in de Jaarbeurs. E&A is het platform voor industriële elektronica in de Benelux waar exposanten, tegen beperkte kosten, hun klanten kunnen treffen.

Op de E&A beurs ontmoet je de hele keten, van componenten tot productie en van design services tot vormgeving. Daarmee is E&A dé ontmoetingsplek voor engineers, ontwerpers, ontwikkelaars en niet-techneuten die op zoek zijn naar oplossingen.

Deelname aan E&A 2023 betekent voor jou als exposant:

  • Efficiënte en kostenbeperkende beursdeelname door standaard stands.
  • Sterke content voor doelgroepen middels een uitgebreid conferentieprogramma met actuele thema’s en interessante beursprojecten.
  • De sterke focus op content zal ook resulteren in een sterkere online vindbaarheid van elke exposant.

Vrijdag 3 maart 2023 sluit de eerste inschrijfronde en starten we met het intekenen van de conceptplattegrond. Bedrijven die zich voor deze datum hebben ingeschreven tekenen we in op deze conceptindeling. Zij kunnen wensen en voorkeuren aan ons doorgeven en eventueel reageren op de toegewezen standpositie. Uiteraard is inschrijving na 3 maart 2023 ook nog mogelijk maar dan kunnen we minder rekening houden met de wensen en voorkeuren voor de standlocatie.

De FHI branche Laboratorium Technologie organiseert gelijktijdig onder hetzelfde format een eigen beurs in de Jaarbeurs: LabNL.

Op fhi.nl/eabeurs.nl vind je meer informatie over E&A 2023 en via het online inschrijfformulier kun je jouw organisatie eenvoudig registreren voor beursdeelname. Na inzending van het inschrijfformulier ontvang je een bevestiging van ons. Mocht je vragen hebben dan kan je contact opnemen met Marc Berkouwer of Linda Bos, telefoon: (033) 465 75 07 of m.berkouwer@fhi.nl of l.bos@fhi.nl.