Inschrijving LabAutomation 2020 geopend

Inschrijving LabAutomation 2020 geopend Door: FHI, federatie van technologiebranches

Onlangs is de inschrijving voor LabAutomation 2020 geopend voor exposanten. In tegenstelling tot afgelopen jaren is de inschrijving tot 1 september alleen geopend voor leden van FHI. Na 1 september kunnen ook andere organisaties zich inschrijven.

De afgelopen edities hebben we een aantal leden moeten teleurstellen omdat het event al vol zat. Om onze leden de eerste keus te geven, is de inschrijving de eerste 2½ maanden dus exclusief voor FHI-leden.

Het event is de afgelopen jaren bijzonder succesvol geweest. Met 355 bezoekers in 2019 wordt de stijgende lijn in bezoekersaantallen van de laatste jaren doorgezet. Zowel bezoekers als exposanten waarderen het event met het rapportcijfer 7,9.

Bent u geïnteresseerd in deelname maar wilt u eerst meer informatie ontvangen? Neem dan contact op met Wendy Debets via wendy@fhi.nl. Op 10 september vindt het eerste deelnemersoverleg plaats bij FHI in Leusden. Alle leden zijn hierbij welkom, ook als u nog niet zeker weet of u wilt deelnemen aan het event. Direct inschrijven kan ook via het online registratieformulier.