IT Infra is er klaar voor!

IT Infra is er klaar voor! Door: FHI, Federatie van Technologie Branches

Nog drie weken en dan is het zover: de Kromhouthal in Amsterdam is voor een dag het kloppend hart van de datacenterwereld. Er staat een sterk plenair programma waarin sprekers vanuit hun autoriteit hun visie geven op actuele thema’s. Gedurende de dag zijn er ook goede inhoudelijke sessies die worden gegeven door de deelnemers.

De track Koeling en Energie is dit keer gezamenlijk vormgegeven door bedrijven die in dit vakgebied actief zijn. U treft daar deskundigen die u meenemen in een ochtendprogramma over SLA SMART-design, SMART-monitoring en SMART-power. Na de lunchpauze volgen de concrete oplossingen voor SMART-koeling.

Arnoud kerkhoven van Western Airconditioning gaat in op slimme en intelligente koeloplossingen voor kleine ruimten. Daaropvolgend gaan Martijn Kolk van APAC Airconditioning & Frans Durieux van Aquain hun oplossing tonen voor slimme koel- en waterbehandelingsoplossingen voor middelgrote ruimten. De track eindigt met koelingsmogelijkheden voor grote ruimten. Daar hoort u alles over door Edgar Hogenbirk, DE WIT datacenterkoeling & Frans Durieux van Aquain.

Benieuwd naar het hele programma? Klik hier. Of kies direct voor een bezoek en klik HIER om u te registreren.