Jet-Net & Tech-Net organiseren The Career Days

Jet-Net & Tech-Net organiseren The Career Days Door: FHI, Federatie van Technologie Branches

Tijdens de Career Day van Jet-Net & Tech-Net ontdekken meer dan vijfduizend leerlingen in het voortgezet onderwijs (3 vmbo, 4 havo, 5 vwo) de grote variatie aan technische beroepen en bedrijven. Deze leerlingen hebben, gezien hun keuze voor een technisch profiel, al interesse in techniek. De Career Day is een plek om leerlingen te enthousiasmeren voor technologie in het algemeen en gebouw gebonden techniek in het bijzonder.

Wij hebben als branche de verantwoordelijkheid om uit te leggen wat het vakgebied inhoud en inzicht te geven over toegepaste technologieën. De leerlingen die de career days bezoeken kunnen de werknemers van de toekomst zijn en op de lange termijn een oplossing vormen voor het tekort aan goed gekwalificeerd personeel.

Tijdens de career days gaan de leerlingen zelf bouwen, proberen, proeven en programmeren. Kortom: Ervaren!

Tijdens dit  meerdaagse evenement in Delft, Zwolle en regio Eindhoven bezoeken leerlingen meerdere workshops van bedrijven in een dagdeel van drie uur. Zij worden ingedeeld in groepjes van tien, die onder begeleiding staan van een Career Guide; een medewerker van een bedrijf of een technische student. Bij elke bedrijfsstand wordt een workshop verzorgd waarbij de leerlingen meer te weten komen over de werkzaamheden, technologieën en beroepen binnen het bedrijf door zelf aan de slag te gaan!

Wanneer?

Career Day Zuid
Locatie: Evoluon Eindhoven
Data: 12 en 13 november 2019

Career Day Noord
Locatie: Windesheim, Campus 2-6 in Zwolle
Data: 19, 20 en 21 november 2019

Career Day West
Locatie: TU Delft, Sport & Cultuur – Mekelweg 8, 2628 CD Delft
Data: 26, 27 en 28 november 2019

Wilt u meer informatie of wilt u deelnemen aan de Career Days? Neem dan contact op met Martin Hof of door te bellen naar  033 465 75 07.