Kamer wil weten hoe ondernemers regeldruk ervaren

Kamer wil weten hoe ondernemers regeldruk ervaren Door: FHI, Federatie van Technologie Branches

Het terugdringen en verbeteren van regels bespaart ondernemers en bedrijven tijd en geld. Kamerleden van de commissie voor Economische Zaken en Klimaat (EZK) willen weten hoe de regeldruk nu wordt ervaren en wat er beter kan. Daarom roept de commissie ondernemers uit het midden- en kleinbedrijf (mkb), zzp’ers en starters op om hun ervaringen te delen.

Deel uw ervaringen met regeldruk

De Kamerleden van de commissie EZK zijn benieuwd naar uw ervaringen. Hoeveel tijd bent u als ondernemer in de praktijk kwijt door bestaande en nieuwe regels? Bent u bekend met initiatieven van de overheid om de regeldruk te verminderen, zoals de mkb-toets? Of heeft u zelf wellicht suggesties om de regeldruk te verminderen of te verbeteren? De Kamerleden horen het graag van u.

Vergadering

Op donderdag 1 november 2018 vergadert de commissie Economische Zaken en Klimaat met staatssecretaris Keijzer (Economische Zaken) over regeldruk voor ondernemers. Uw ervaringen met de uitwerking van regels zijn waardevolle achtergrondinformatie voor de Kamerleden bij deze vergadering.

Doe mee

Bent u ondernemer uit het midden- en kleinbedrijf, een zzp’er of bezig met het starten van een bedrijf? Deel uw ervaringen met de Kamerleden. Dat kan door uiterlijk maandag 15 oktober 2018 de enquête in te vullen.

Bron: Tweede Kamer der Staten-Generaal