Kick-off Conferentie Bits, Bricks & Behaviour

Kick-off Conferentie Bits, Bricks & Behaviour Door: FHI

Tijdens de kick-off van de conferentie Bits, Bricks & Behaviour is het conceptprogramma gepresenteerd. Na de succesvolle conferentie van vorig jaar is er opnieuw gekozen om het event samen met de conferentie Smart Homes & Intelligent Buildings te organiseren. Bezoekers hebben toegang tot beide lezingen programma's en de gezamenlijke informatiemarkt.
op 5 november 2019 worden de bezoekers verwelkomd in de Supernova van de Jaarbeurs Utrecht.

Tijdens de kick-off van de conferentie in Ouwehands Dierenpark zijn de thema's besproken die terugkomen in het conceptprogramma. Cyber security, het klimaatakkoord en de energietransitie zijn hedendaagse thema's die zeker op zullen duiken in het programma. De conferentie Bits, Bricks & Behaviour onderscheid zich van andere conferenties en seminars door vast te houden aan de drie pijlers: Bits, Bricks & Behaviour. De presentaties in deze drie tracks richten zich op de data in gebouwen, het gebouw en de invloed van de gebruiker op gebouwbeheersystemen. Hierdoor is de aansluiting bij de branche gewaarborgd en de hedendaagse actuele thema's aan bod.

De plenaire opening zal worden verricht door politicus en voorzitter van de klimaattafel voor de gebouwde omgeving Diederik Samson, als tweede plenair spreker zal Ad van Wijk ons meenemen in zijn visie over waterstof als sleutel van de energietransitie.

Naast het conferentieprogramma presenteren diverse bedrijven zich op de informatiemarkt. Momenteel hebben achttien bedrijven zich ingeschreven als exposant, tevens hebben nog eens zes bedrijven toegezegd te willen exposeren op de informatiemarkt. Het totale overzicht van reeds ingeschreven bedrijven kunt u op de conferentie website vinden.

Volgt u de nieuwe LinkedIn pagina van de conferentie Bits, Bricks & Behaviour al?

Er zijn nog enkele plaatsen op de informatiemarkt beschikbaar. Wilt u ook deelnemen? Inschrijven kan via het inschrijfformulier. Wilt u meer informatie? Stuur dan een e-mail aan Martin Hof.