Koningin Máxima spreekt steun uit voor mkb-ondernemers

Koningin Máxima spreekt steun uit voor mkb-ondernemers Door: FHI, Federatie van Technologie Branches

Afgelopen woensdag 25 maart heeft Koningin Máxima de MKB-NL bestuursvergadering bijgewoond om haar betrokkenheid en steun uit te spreken aan alle mkb-ondernemers die nu hard getroffen worden door de coronacrisis. Bij deze virtuele vergadering was namens FHI zoals altijd Piet van Veelen aanwezig. Die ook kon vertellen aan HM wat FHI als brancheorganisatie weet te bereiken in deze periode.

De Koningin ging met de voorzitters van de brancheorganisaties in gesprek over de impact van de coronacrisis op de bedrijven die aangesloten zijn bij MKB-Nederland. Zij uitte hierbij onder andere haar zorgen over ondernemers die kampen met liquiditeitsproblemen en die vrezen voor de toekomst van hun bedrijf en medewerkers. Hierbij sprak zij ook de hoop uit dat het uitgebreide economische steunpakket zijn weg snel vindt naar de ondernemers.

Ten slotte deed zij ook een klemmend beroep op de ondernemers om juist nu hechter de samenwerking te zoeken met elkaar. Om in deze tijd van elkaar te leren en elkaar te inspireren.

Lees voor meer informatie:
https://www.mkb.nl/nieuws/koningin-maxima-spreekt-steun-uit-voor-mkb-ondernemers