Lezingenprogramma al goed gevuld; er zijn nog enkele mogelijkheden

Lezingenprogramma al goed gevuld; er zijn nog enkele mogelijkheden Door: FHI, Federatie van Technologie Branches

Van dinsdag 28 tot en met donderdag 30 september vindt Electronics & Applications 2021 (E&A) plaats in de Jaarbeurs. Naast een goedgevulde beursvloer is er ook veel ruimte voor kennisdeling in de vorm van seminars. Voor de seminars Software Design, Applications, Energie/Energietransitie en Obsolescence management geldt dat er nog ruimte is voor exposanten om een bijdrage te leveren. Hieronder leest u meer informatie over de inhoud van deze seminars.

Software Design
Het Software Design seminar informeert de bezoekers van E&A 2021 over verschillende software ontwikkelmethodieken. Het voorlopige programma voor het Software Design seminar staat. Twee blokken zijn echter nog open voor exposanten die graag:
* De uitkomsten van tests of een behaviour driven ontwikkeling willen delen,
* Een hackathon willen opzetten.
Voor meer informatie en/of aanmelden, neem contact op met Mirjam Beute

Applications
In het seminar Applications komt de brede toepasbaarheid van elektronica door middel van praktische cases uit verschillende marktsegmenten aan bod. De invulling van dit seminar is nog niet concreet en de organisatie zoekt naar:
* Exposanten die zeer specifieke toepassingen gebruiken om tot oplossingen te komen,
* Exposanten die voorbeelden kunnen geven over een deel van een toepassing,
* Exposanten die graag de mogelijkheden van hun diensten demonstreren.

Exposanten die hun kennis willen delen in de seminars Software Design en Applications kunnen zich hiervoor aanmelden bij Mirjam Beute.

Energie/Energietransitie
Voor het semianr Energie/Energietransitie zijn nog sprekers nodig. Dit seminar biedt mogelijkheden voor exposanten van industriële elektronica en industriële automatisering. De organisatie zoekt exposanten die richting onderstaande onderwerpen een lezing kunnen geven:
* Energiezuinige producten en installaties,
* Power quality,
* Energieopslag,
* Circulaire economie.
Exposanten die interesse hebben een bijdrage te leveren aan dit seminar, kunnen contact opnemen met Marc Berkouwer

Obsolescence management
Als componenten uit een product niet meer verkrijgbaar zijn, begint de zoektocht naar een vervangend component met dezelfde functionaliteiten en specificaties. Ook gaat dit veelal gepaard met het maken en kwalificeren van een nieuw productontwerp. Voor het webinar Obsolescence management zoeken we naar exposanten die meer willen vertellen over de (kosten)voordelen van goed obsolescence management in de gehele product life cycle.

Exposanten die hun kennis willen delen in de seminars Energie/Energietransitie en Obsolescence management kunnen zich hiervoor aanmelden bij Marc Berkouwer.