Life Science activiteiten

Life Science activiteiten Door: FHI, Federatie van Technologie Branches

Op 17 september jl. heeft een brainstormsessie plaatsgevonden over de life science activiteiten van FHI. Een groot aantal leden is actief op het gebied van Life Sciences, terwijl hiervoor relatief weinig activiteiten worden georganiseerd. Tijdens deze brainstorm is gesproken over de organisatie van een volwaardig life science event dat content biedt aan de bezoekers, die aansluit bij het portfolio van de deelnemende bedrijven.

De komende maanden zal FHI een plan uitwerken voor dit event en uiteraard weer de inbreng van de leden vragen. Een dergelijk nieuw event vergt veel voorbereiding en een lange aanlooptijd. De timing hiervoor zal dan ook voorjaar 2021 zijn.

In de tussentijd blijven we niet stil zitten. Naast de voorbereidingen voor het event zullen we in het voorjaar van 2020 een life science workshop organiseren. Ook tijdens de komende WoTS zullen de life science onderwerpen aan bod komen in de vorm van een seminar en beursprojecten.

Wilt u op de hoogte blijven van de plannen op het gebied van life science? Stuur dan een mail aan Wendy Debets via wendy@fhi.nl

.