Maak kennis met team Industriële Elektronica

Maak kennis met team Industriële Elektronica Door: FHI

Branchemanager Marc Berkouwer
Ik ben sinds eind 2013 in dienst bij FHI. Na jarenlang met veel plezier de beurzen World of Technology & Science en Electronics & Applications georganiseerd te hebben, werk ik nu sinds maart 2019 voor de branche Industriële Elektronica en sinds begin 2020 als branchemanager.

Vanaf het begin voelde ik me erg thuis in de branche. De Industriële Elektronica leden zijn erg hecht, vooruitstrevend en staan open voor samenwerking en kennisdeling. Ondanks de coronaperiode organiseren wij als branche momenteel veel digitale bijeenkomsten en binnenkort ook digitale webinars voor en door de leden. Hier zijn wij als FHI erg enthousiast over en zo ontstaat er een nieuw en krachtig platform om technische kennis te delen en in contact te komen met (potentiële) klanten en leden.  
 
Contactgegevens Marc Berkouwer, e-mail: marc@fhi.nl, mobiel nummer: 06 22 56 14 79.

Projectmanager Sharon Tammer
Sinds eind 2017 ben ik in dienst bij FHI. Met veel plezier ben ik gestart in de functie projectmanager MinacNed, micronano technologie. Voor MinacNed heb ik nationale en internationale projecten opgezet, veelal in samenwerking met de overheid en internationale vergelijkbare organisaties als FHI. Aan het einde van het jaar bracht ik wetenschap en industrie bij elkaar op de internationale MicroNanoConferentie. 

Na twee jaar met plezier voor MinacNed gewerkt te hebben, heb ik afgelopen augustus 2019 gekozen voor een nieuwe uitdaging binnen FHI en ben ik gestart in de functie projectmanager Industriële Elektronica. De branche Elektonica biedt veel verschillende nieuwe specialismen voor me, het is dan ook een leuke uitdaging om me hier verder in te verdiepen.  
 
Vorig jaar heb ik het Telecom Infra Event en het D&E Event georganiseerd. Dit jaar richt ik me vooral op de clusters ‘Componenten’ en ‘Test & Measurement’. Daarnaast hou ik me bezig met een nieuwe opzet voor het LED, Lighting & Technology Conference.

Contactgegevens Sharon Tammer, e-mail: sharon@fhi.nl, mobiel nummer: 06 10 27 93 87.

Projectmanager Melvin Brink
Sinds december 2019 ben ik werkzaam als Projectmanager binnen de branche Industriële Elektronica. Vanuit mijn achtergrond in de evenementenwereld ben ik een nieuwe uitdaging aan gegaan in de wereld van de elektronica. Als jongste lid van het team breng ik frisse energie en een gedreven en bevlogen aanpak.

De huidige situatie met het coronavirus dwingt ons als eventmanagers om ‘anders’ te gaan denken en de vertaalslag naar de digitale wereld te maken. Als lid van het ‘digitale’ team van FHI ben ik momenteel bezig met het digitaliseren van het Power Electronics event. Deze uitdaging brengt veel nieuwe inzichten waarin ik mijn expertise kan benutten.

Naast het Power Electronics event ben ik bezig met de organisatie van het D&E event, het secretariaat van het Platform Omgevingstechnologie (PLOT) en de coördinatie van het Gadget. Dit laatste project kan helaas niet doorgaan eind dit jaar. Desondanks zetten we als groep zijnde door met het project en brengen deze ten uitvoer in betere tijden, die hopelijk spoedig volgen.

Contactgegevens Melvin Brink,e-mail: melvin@fhi.nl, mobiel nummer: 06 57 97 07 75.

Projectmanager Miranda van Wijk
Vanaf januari dit jaar ben ik in dienst bij FHI in het team Industriële Elektronica. In het verleden heb ik gewerkt in commerciële functies in het bedrijfsleven en als projectmanager bij een branche organisatie (FEDA). De laatste jaren werkte ik als projectmanager in de standbouw, waarbij ik veel ervaring heb opgedaan in het organiseren van beurzen en events in binnen- en buitenland.

Binnen het team IE heb ik mij de eerste maanden vooral bezig gehouden met de organisatie van het RF Technology event. Verder ben ik verantwoordelijk voor de organisatie van het Telecom Infra event, IT Infra event, de inrichting van het Test & Meet paviljoen op de WoTS en het secretariaat van EMVT.  

Klantvriendelijkheid en het leveren van kwaliteit staan bij mij hoog in het vaandel en mijn werkwijze kenmerkt zich o.a. door mijn oplossingsgerichtheid en open manier van communiceren. De leuke eerste contacten met de leden en de open sfeer, maken dat ik me direct thuis voelde bij FHI.

Contactgegevens Miranda van Wijk, e-mail: miranda@fhi.nl, mobiel nummer: 06 16 74 09 16.