Moore Industries' SFY Functional Safety Frequency-DC-zender met display

Moore Industries'  SFY Functional Safety Frequency-DC-zender met display Door: Moore Industries Europe Inc.

De SFY kan frequentie, periode, hoge of lage pulsbreedte controleren en contact-closure opvangen. De SFY converteert het ingangssignaal naar een proportionele input-to-output geïsoleerde 4-20mA-uitgang klaar voor directe interface met een veiligheidssysteem, uitleesinstrument, recorder, PLC, DCS of SCADA-systeem.

De SFY stelt in enkele minuten een gratis Windows®-compatibele intelligente pc-configuratiesoftware in waarmee gebruikers alle toepassingsspecifieke bedrijfsparameters kunnen kiezen en bekijken om te bevestigen. Met de SFY kunnen gebruikers ook een voortschrijdend-gemiddelde filter programmeren, waardoor de instabiliteit van metingen wordt geminimaliseerd, veroorzaakt door de effecten van gebogen turbinebladen of andere frequentievariaties.

De SFY is exida gecertificeerd volgens IEC 61508: 2010 voor systematische integriteit tot SIL 3 en voor willekeurige integriteit tot SIL 2. 

De SFY heeft een uitzonderlijke nauwkeurigheid en stabiliteit op lange termijn met een typische nauwkeurigheid van ± 0,025% spanwijdte en tot 5 jaar tussen geplande kalibraties. De SFY heeft ook een door de gebruiker configureerbaar 5-cijferig LCD-display dat de procesvariabele in selecteerbare frequentie-eenheden laat zien. De exida-gecertificeerde SFY is input-to-output geïsoleerd en RFI / EMI-beschermd, waardoor deze bestand is tegen onvoorspelbare aardlussen en de schadelijke effecten van fabrieks- en apparatuurruis. Het is ook verkrijgbaar in explosieveilige / vlamdovende behuizingen voor gebruik in gevaarlijke omgevingen.

 

Bekijk de SFY via http://www.miinet.com/ProductInformation/InterfaceSolutionVideoLibrary.aspx?vid=72&video=SFY%20Functional%20Safety%20Frequency-to-DC%20Transmitter