NGP800, twee- en vierkanaals DC Voeding van Rohde&Schwarz

NGP800, twee- en vierkanaals DC Voeding van Rohde&Schwarz Door: TT&MS

Met de introductie van de nieuwe R&S NGP800 serie, twee- en vierkanaals DC power supply, wordt de inmiddels indrukwekkende lijn met power supplies van Rohde&Schwarz verder uitgebreid.

De R&S NGP800 is de oplossing voor test- en meettoepassingen waarbij meerdere, onafhankelijke, DC voedingen nodig zijn. Geïntegreerd in een enkele behuizing krijgt de gebruiker de beschikking over vier onafhankelijke DC spanningen met maximale flexibiliteit voor spanningen tot 250V, stromen tot 80A en een vermogen tot 800W.

Elk kanaal van de NGP800 levert tot 200W met een maximum van 20A of 64V, dus ook geschikt voor 48V toepassingen binnen de automotive sector en de industrie. De trackingfunctie maakt het mogelijk voor gebruikers om spanning en stroom tegelijkertijd aan te passen op geselecteerde kanalen. Alle uitgangen werken in een constante voltage (CV) of constante current (CC) mode. De bediening gaat via het opvallende 5” grote touch screen waarop ook gedetailleerde statistieken worden weergegeven.

Bovendien bevat de R&S NGP800 functies voor het registreren van spanning-, stroom- en vermogenswaarden. Logging van gegevens kan eenvoudig worden geëxporteerd als .CSV-bestanden voor nadere analyse of documentatie. Optionele digitale I/O en analoge ingangsinterfaces breiden het toepassingsgebied verder uit.

Voor uitgebreide specificaties verwijzen wij u graag naar de datasheet van de R&S NGP800.