Nieuwe “all-in-one” multi-axis drive van Galil

Nieuwe “all-in-one” multi-axis drive van Galil Door: Eltrex Motion

Galil introduceert met trots de nieuwe “all in one” multi-axis drive voor de DMC-41×3 en DMC-40×0 series. Deze meerassige aandrijfmodule is de totaaloplossing voor klanten die de mogelijkheid willen hebben één configuratie voor meerdere applicaties te gebruiken of met de drives verschillende type motoren aan te kunnen sturen. Deze mulit-axis module is verkrijgbaar is 2 en 4 assige configuratie.

Deze amplifier is uniek om hij zowel servo- als stappenmotoren op iedere as kan laten draaien. De AMP-43547 is met slechts een paar commando’s te configureren voor alle onderstaande motoren.

  • Borstelloze drie fase motoren
  • Borstelmotoren
  • Stappenmotoren
  • Borstelloze twee fase motoren

De voedingsspanning voor deze vernieuwende aandrijfmodule is 20-80V. De brushless of brushed configuratie heeft een continue stroomsterkte van 8 Ampère en een piekstroom van 15 A. De stappenmotor configuratie heeft een maximale stroomsterkte van 6 A per fase met een stapresolutie van 256 microstappen per volledige stap.

De AMP-435×7 is bij uitstek geschikt voor gebruikers die verschillende type motoren willen mixen of voor gebruikers die verschillende applicaties in gebruik hebben en het liefst voor alle applicaties maar 1  drive op stock willen houden.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Eltrex-Motion.

Voor meer informatie: info@eltrex-motion.com