Oproep voor sprekers over Condition Based Monitoring voor Aandrijftechniek

Oproep voor sprekers over Condition Based Monitoring voor Aandrijftechniek Door: FHI, Federatie van Technologie Branches

Voor World of Motion & Drives houdt de beursorganisatie zich aanbevolen voor inspirerende sprekers met een goed verhaal over Condition Based Monitoring voor Aandrijftechniek. Heeft u onlangs een inspirerende presentatie bijgewoond over dit onderwerp of heeft u in uw relatienetwerk een goede ingang? We horen graag van u.

De insteek van dit seminar is om twee praktijkcases aan de orde te laten komen. De voorkeur gaat uit naar een eindklant en een machinebouwer.

Met deze aanpak krijgen de bezoekers duidelijke voorbeelden over hoe om te gaan met Condition Based Monitoring. Hoe houdt de machinebouwer rekening in zijn ontwerp met Condition Based Monitoring. Maar het gaat ook in op de vraag wat het kan opleveren voor de eindklant.

Wat is nou het voordeel van al die data die je kunt genereren. Wat kan je er mee doen. Uw suggesties voor een praktijkcase zijn van harte welkom. Deze tips kunt u mailen naar Linda Bos.