Optimale prestaties met industriële NVMe hosting

Optimale prestaties met industriële NVMe hosting Door: Telerex

Innodisk’s flash opslagapparaten bieden real NVM Express aansturing voor veeleisende industriële apparatuur.

Uitdaging industriële NVMe SSDs: Real World Testing

Uitdaging industriële NVMe SSDs: Real World Testing

De toekomst van dataverwerking is momenteel een cliffhanger. Met de komst van AIoT, 5G en de exponentiele groei van aangesloten apparaten staan vooruitstrevende computing bedrijven voor mega zakelijke mogelijkheden en spannende innovatieve kansen.

Maximale performance met NVMe PCIe Gen. 3 x4

De NVM Express interface is speciaal gemaakt voor het optimaliseren van moderne, stabiele en betrouwbare flash devices. Kenmerkend is dat de NVMe solid-state drives (SSDs) vele malen hogere doorvoersnelheden combineert met een snellere toegang en minder vertraging “latency”dan de traditionele SATA SSDs. Hierdoor zijn zij sowieso een flinke upgrade voor ieder apparaat met performance issues.

Maar zelf dan bleven soms de imposante prestaties van NVMe’s beperkt in industriële toepassingen, met name wanneer NVMe interfaces niet de stabiele prestaties konden leveren die vereist waren.

NVMe Performance met Innodisk’s Dual Performance Mode. De uitgebreide NVMe productreeks van Innodisk’s is zorgvuldig ontworpen, vakkundig vervaardigd en beschikt over de modernste Innodisk’s state-of-the-art technologie zoals iPower Guard, iData Guard en industriële temperatuur optimalisatie. Het resultaat is een serie NVMe devices geoptimaliseerd voor industrieel gebruik die zowel uitzonderlijke topprestaties als onwankelbare stabiliteit leveren.

 
 
Brede compatibiliteit, breed temperatuurbereik en Smart Features
 
NVMe Performance met Innodisk’s Dual Performance Mode
Features