Produceert u seriematig apparaten met een PLC besturing?

Produceert u seriematig apparaten met een PLC besturing? Door: Engineering Spirit BV

Wilt u 30% besparing op de PLC met behulp van embedded besturingselektronica en vereenvoudigde montage?
En dat mét behoud van flexibiliteit!

Serieproductie

Embedded elektronica als PLC programmerenEen PLC is voor seriematig geproduceerde apparaten duur, en neemt vrij veel ruimte in beslag. Door een printplaat te maken, met de benodigde elektronica worden zowel de kosten verlaagd als de inbouwmaat verkleind. Bovendien wordt het inbouwen eenvoudiger zodat ook daar kosten en arbeidskracht bespaard worden. 

Programma

Meestal wordt het programma in de taal C en/of C++ geschreven. Dit is het domein van de electronica ontwikkelaar. Maar U kunt daar zelf weinig mee. Daarom levert Engineering Spirit zijn besturingselektronica als een PLC systeem. Deze elektronica kan dus direct met de standaard PLC-taal overweg, en U dus met deze elektronica!
De PLC-programmeertaal op vele technische opleidingen onderwezen, waardoor PLC-programmeurs beter beschikbaar zijn dan C/C++ programmeurs.

◄Actie►
Neem nú contact op om te besparen met een op maat gemaakte PLC.
☎ +31 (0)85-2733461

#plc #elektronica #intervisie  #product  #kostenbesparing  #IoT  #smartsystems


Engineering Spirit B.V.

Angstelkade 2A-1.11,
3631NA Nieuwersluis
Netherlands
Contact: Dhr. A.J. Kool, +31 85 2733461

Engineering Spirit B.V. is actief in elektronica ontwikkeling sinds 1991. In die 30 jaar zijn vele projecten gerealiseerd en mooie, innovative producten ontwikkeld en geproduceerd die onze klanten hun marktvoorsprong gaven.