Schrijf u voor 21 mei in voor E&A 2021 en krijg een mooi plekje op de conceptplattegrond

Schrijf u voor 21 mei in voor E&A 2021 en krijg een mooi plekje op de conceptplattegrond Door: FHI, Federatie van Technologie Branches

Dit is het ideale moment om u als exposant in te schrijven voor de beurs Electronics & Applications 2021. Als u zich uiterlijk vrijdag 21 mei inschrijft, wordt u namelijk meegenomen in de conceptplattegrond. Zo kan de organisatie zo veel mogelijk rekening houden met al uw wensen en voorkeuren. Deelnemers ontvangen op 10 juni deze conceptversie.

Door u voor de deadline van 21 mei in te schrijven, kunt u als exposant reageren op de toegewezen standlocatie op de conceptplattegrond. Vervolgens gaat de beursorganisatie aan de slag met uw verzoek en wordt de definitieve plattegrond getekend.

Twijfelt u nog? Wij zijn flexibel. Er is voor alle beursdeelnemers de mogelijkheid om tot en met 21 juni kosteloos hun beursdeelname annuleren.

E&A 2021 vindt van dinsdag 28 tot en met donderdag 30 september 2021 plaats in de Jaarbeurs. Electronics & Applications is dé plek voor de engineers, ontwerpers, ontwikkelaars en niet-techneuten die op zoek zijn naar concrete oplossingen.

Naast een bezoek aan de beursvloer valt er meer te beleven, zoals een uitgebreid en actueel seminarprogramma. Andere onderdelen zijn een gecombineerd productieplein, waar deelnemende bedrijven live de beursgadget produceren, en de Beste soldeerder van de Benelux-competitie. Verder profiteert u van een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding dankzij de standaard standbouw en dankzij de mogelijkheid voor een online profiel kunt u uw bedrijf op de E&A-website in de etalage zetten.

Mogen we ook uw inschrijving voor vrijdag 21 mei ontvangen?