Special LP-RV | Ontdek onze nieuwste lasermarker

Special LP-RV | Ontdek onze nieuwste lasermarker Door: Panasonic Industry

Wordt dit jullie nieuwe lasermarkeersysteem?

Deze tijd maakt onzeker, niemand weet hoelang de crisis duurt. Toch zorgt deze periode ook voor een ongekende creativiteit bij bedrijven. Ze oriënteren zich op de toekomst, gaan na hoe ze ook straks relevant zijn én blijven. Jezelf onderscheiden is belangrijker dan ooit, zoveel is zeker.

Juist bij die zoektocht zijn wij er voor jullie organisatie. Niet door zomaar producten te leveren, maar door allereerst goed te luisteren. Wat maakt jullie uniek? Welke toepassingen brengen jullie daadwerkelijk verder, wat kan wel – en wat niet? Kortom, hoe kunnen wij jullie helpen?

Zijn die antwoorden helder, pas dán volgt de oplossing. En wie weet, omvat diezelfde oplossing de LP-RV. De lasermarker is een van onze nieuwste innovaties, met features die je in geen enkel ander lasermarkeersysteem vindt. Ontdek wat de LP-RV voor jullie kan betekenen en neem voor meer informatie contact op. We helpen jullie graag!

LP-RV: de lasermarker die zelfs de kleinste vervorming voorkomt

Uiterst gedetailleerd lasermarkeren, zonder ook maar enige vervorming van het materiaal. Panasonics LP-RV lasermarkeersysteem is een van de meest innovatieve in z’n soort, vooral dankzij de in te stellen tijdsduur van elke puls. Die loopt stapsgewijs uiteen van 200 tot maar liefst 1 nanoseconden, wat de LP-RV fiberlaser uiterst geschikt maakt voor markeringen op zowel metaal als kunststof.

Karakters van slechts 0,2 mm

Dankzij de kortstondige pulsen van de LP-RV is van thermische impact tijdens het markeren nauwelijks sprake. Beschadiging, verbranding of kleurverandering van het materiaal treedt niet op. Maatvoeringen blijven hetzelfde, doordat de fiberlaser zowel qua vermogen als breedte is in te stellen. En dat alles tot in het kleinste detail: met de LP-RV voorzie je kunststof en metaal van karakters van elk nog geen 0,2 millimeter groot.

Breed inzetbaar

Zijn de eisen qua cosmetica zwaarwegend, dan is de LP-RV al snel de lasermarker voor jullie organisatie. Denk bijvoorbeeld aan een nauwelijks zichtbare track&trace-code op een product, waardoor je geen concessies doet aan het design en tóch tegemoetkomt aan de wettelijke eisen. Breed inzetbaar, nauwelijks thermische impact en kwalitatief hoogstaande markeringen: met de LP-RV benut je de laatste standaarden voor lasermarkeren in elk opzicht.

Benieuwd of de LP-RV de lasermarker is voor jullie organisatie? Vraag Ronald van Seters om meer informatie, via mail (ronald.vanseters@eu.panasonic.com of tel. +31-(0)499-37 27 27.