SQUICH® connector binnenwerk: aansluittechnologie zonder gereedschap

SQUICH® connector binnenwerk: aansluittechnologie zonder gereedschap Door: CC Nederland B.V.

Originele oplossingen, eenvoudige installatie en volledige bedrading zijn de focuspunten van de R&D-activiteit van ILME. De “nieuwe standaard” die zij nastreven voor kabel connectoren is bedrading zonder gereedschap. Een baanbrekend voorbeeld hiervan is de eigen SQUICH®-technologie. Deze technologie toont aan dat plug & play de toekomst is. In elke markt. Zo eenvoudig kan het zijn!

De nieuwe, gepatenteerde aansluittechnologie van ILME brengt velen voordelen met zich mee:

  • Snel - Bespaar tot wel 50% in bedradingstijd.
  • Gemakkelijk – Niet langer bedradingsgereedschap nodig bij de montage.
  • Veilig – Bestand tegen de mechanische spanningen en trillingen van zelfs de meest veeleisende toepassingen.
  • Slim - Eenvoudig het contact doormeten door de geïntegreerde meetpunten.
  • Universeel – Geschikt voor alle soorten kabels; massieve en soepele draden, al dan niet van een eindhuls voorzien, met een bereik van de doorsnede van 0,14 tot 2,5mm2 / AWG 26-14.
  • Uitwisselbaar – De SQUICH® aansluiting kan worden toegepast bij bedrading waar bijvoorbeeld al een schroefaansluiting is veerklem wordt gebruikt. De aansluiting kan daarnaast worden gebruikt in combinatie met connectoren van vrijwel alle merken. Denk aan een Harting connector, Lapp connector, Phoenix connector, Weidmuller connector en nog velen anderen.

Benieuwd geworden? Kom meer te weten over de nieuwe SQUICH®-technologie of ervaar zelf de voordelen van de SQUICH®-aansluittechnologie door een gratis sample kit aan te vragen.