Sterke NL Power Electronics community


De totale Nederlandse Power Electronics community is tijdens het Vermogenselektronica Event bij elkaar gekomen. Zo’n 260 bezoekers en 120 personen standbemanning stonden op 14 juni stil bij de huidige en toekomstige ontwikkelingen op dit specifieke vakgebied. De demonstraties vanuit de TU/e en de posters van de TU Delft zorgden voor een kijkje in de toekomst bij de 28 exposanten stonden de hedendaagse oplossingen centraal.

De waterstof auto van het Greenteam Twente trok zoveel bekijks dat de mannen pas na 1,5 uur de spullen op de juiste plaats konden zetten. De mannen van de TU Twente waren positief verrast over de enorme belangstelling en het niveau van de bezoekers. Ze hadden niet eerder een event meegemaakt waar minimaal 50% van de bezoekers het verhaal over de toegepaste Gallium Nitride transistoren begreep.

“Een dag is veel te kort voor zoveel informatie”, “it’s an open school!” zijn enkele reacties waar de organisatie en exposanten zeer content mee waren. Over een paar maanden zullen de voorbereidingen starten voor de nieuwe editie en uiteraard is de uitdaging om deze editie te overtreffen. Input is altijd welkom.

De 30 presentaties zijn nu te downloaden: http://www.vermogenselektronicaonline.nl/programma-3/