Terugblik Algemene Ledenvergadering branche Gebouw Automatisering en Kick-off Bits, Bricks & Behaviour

Terugblik Algemene Ledenvergadering branche Gebouw Automatisering en Kick-off Bits, Bricks & Behaviour Door: FHI

Dinsdag 4 juni jl. vondt het FHI ledennetwerk-/managementevent en Algemene Ledenvergadering van de Nederlandse brancheorganisatie voor Gebouw Automatisering plaats in het prachtige Ouwehands DIerenpark. De dag startte voor de branchevereniging Gebouw Automatisering met de kick-off van de conferentie Bits, Bricks & Behaviour. Tijdens de kick-off en de ALV in de Gorilla Experience kwam zo nu en dan een Gorilla kijken hoe de vergadering verliep. De ramen aan beide zijden van de Gorilla Experience boden zicht op het binnen- en buitenverblijf van de gorilla's in Ouwehands Dierenpark.

Na het succes van de conferentie Bits, Bricks & Behaviour van vorig jaar was de zaal gevuld met enthousiaste leden, stuk voor stuk gedreven om de successen van de vorige editie verder uit te bouwen. De positief kritische opmerkingen en de gedane suggesties om het programma en de conferentie te verbeteren worden meegenomen in de organisatie en realisatie van het programma. Het informeren en raadplegen van de leden van de branchevereniging is het bereikte doel van de kick-off. De kick-off bied de leden de kans op direct invloed uit te oefenen op de organisatie van de conferentie Bits, Bricks & Behaviour.

Aansluitend aan de kick-off vondt de ALV plaats waar onder meer de bestuurssamenstelling, de branchebegroting en de lopende activiteiten aan de orde kwamen. Tijdens de ALV is Jacob Janssen van SIG Air Handling the Netherlands/HCRT gekozen in het bestuur en daarnaast is Wietse Hut van Sauter Nederland herkozen in het bestuur van de brancheorganisatie Gebouw Automatisering. De samenstelling van het bestuur kunt u via deze link bekijken.

Tijdens het managementevent werden de aanwezigen door Robin de Lange, algemeen directeur van Ouwehands Dierenpark, meegenomen in alle ins & outs over de dierentuin, nieuwe projecten en marketingkeuzes. Het decor van de managementsessie, het Jungle restaurant nam de aanwezigen gelijk mee in de werled van de panda's. Robin de Lange gaf een inspirerende weergave van het ‘Pandasia-project’. Aan de komst van de twee reuzenpanda’s gingen vele jaren van lobby met China vooraf. Met veel passie vertelde Robin de Lange hoe dit traject is verlopen. Van de bouw van Pandasia, de samenwerking met vele partijen, de technologie en teambuilding die erbij kwam kijken, als ook onderzoek, klimaat en voeding. De aanwezige FHI leden luisterden geinterreseerd naar het inspirerende en beeldende verhaal van Robin de Lange.
 
Mocht u vragen en/of opmerkingen hebben dan ontvangen wij deze graag. Ook al uw branchenieuws, voorzetten voor eindgebruikersbijeenkomsten, content voor de conferentie en alle andere zaken die interresant zijn voor onze branche kunt u d.m.v. een email bij Martin Hof onder de aandacht brengen.