Terugblik algemene ledenvergadering Nederlandse branchevereniging voor Gebouw Automatisering

Terugblik algemene ledenvergadering Nederlandse branchevereniging voor Gebouw Automatisering Door: FHI

Een schitterende locatie en een zonovergoten dag: Ouwehands Dierenpark was op dinsdag 4 juni het decor van de algemene ledenvergadering van de Nederlandse branchevereniging voor Gebouw Automatisering. Onder de toeziende ogen van enkele gorilla's werd aan de aanwezige leden het beleid van de branche gepresenteerd en welke activiteiten er in het afgelopen jaar zijn georganiseerd. Penningmeester Joep van der Velden presenteerde in de Gorilla Experience de bijbehorende cijfers en de conceptbegroting van 2020.

Daarnaast kon er ook gestemd worden over de samenstelling van het bestuur. Wietse Hut van Sauter Nederland is door de leden unaniem herkozen tot het bestuur van de branchevereniging en Jacob Jansen van SIG Air Handling is na een periode van afwezigheid opnieuw tot het bestuur van de branchevereniging toegetreden.

Na de algemene ledenvergadering gaf algemeen directeur van Ouwehands Dierenpark Robin de Lange een lezing over de geschiedenis van het park en het Pandasia-project. Een inspirerende lezing over de komst van de panda’s, de invloed van het project op marketing, de banden met internationale politiek en nieuwe ondernemersinzichten.

Lees ook het artikel van onze redacteur Dimitri Reijerman over het Pandasia project en de mangemenstsessie.