Terugblik D&E event

Terugblik D&E event Door: FHI, Federatie van Technologie Branches

Van 17 t/m 19 november vond het D&E event digitaal plaats. We kunnen terugkijken op een succesvol event, waarbij de technische kennisoverdracht vanuit de exposanten en keynote sprekers erg gewaardeerd werd door de kijkers. Dit enthousiasme was terug te zien in het aantal vragen en de dankwoorden van de kijkers achteraf.

Tijdens het D&E event vonden 18 lezingen plaats verdeeld over de drie eventdagen. De 17 exposanten verzorgden hiervan 15 presentaties. Deze werden aangevuld door een drietal plenaire sprekers.

Op dinsdag gaf Arne Padmos een lezing over Security by Design for the Internet of Things. De woensdagmiddag eindigde met een presentatie van Bob Daverveld van Siemens over het onderzoek naar de digitale transitie waaruit een Smart Industry ontstaat. Het programma en daarmee het gehele event werd op donderdag afgesloten door Eric Kroon van Nokia. Hij vertelde in zijn presentatie over Mobile Edge Computing.

Gedurende de twee dagen bezochten ruim 500 kijkers het event, verdeeld over de diverse sessies. De webinars werden deels ‘live’ vanuit de studio bij FHI gestreamd, maar ook sprekers vanuit Duitsland, België, Engeland, Litouwen en Frankrijk namen deel.

Wilt u de presentaties terugkijken?

Alle presentaties zijn opgenomen tijdens het event en kunt u hier terugzien. Heeft u tijdens het kijken vragen over de presentatie? Dan kunt u uw vraag stellen aan de spreker.

Terug naar de homepage