Test & Meet Paviljoen bundelt kennis

Test & Meet Paviljoen bundelt kennis

Door: FHI, federatie van technologiebranches

De acht bedrijven in dit paviljoen op de WoTS zijn gespecialiseerd in het testen & meten binnen de elektronica. Dat is een divers vakgebied. Toepassingen zijn denkbaar in functionele testen voor de productie van elektronica, CE testen voor een marktintroductie van een ontwikkeling en het testen & meten van draadloze toepassingen. Aanvullende kwaliteiten van exposanten liggen in omgevingstesten. Dat zijn testen om tot producten te komen die in praktijkomstandigheden net zo functioneren als verwacht wordt door de klant.

Om een beeld te krijgen van de diversiteit aan deskundigheid in dit paviljoen geven we kort aandacht aan de exposanten van het Test & Meet Paviljoen. Zo biedt JTAG Technologies producten en diensten, om snel en voordelig te controleren of er productiefouten zijn gemaakt op de steeds complexer wordende geassembleerde PCB’s. MASER Engineering is een specialist in reliability testen en Failure Analysis Services.

Keysight Technologies biedt oplossingen in draadloze communicatie, ruimtevaart, defensie en de semiconductor industrie met meetapparatuur en bijbehorende software. Acal BFi biedt specialismen op het gebied van vermogenselektronica, IoT, Wireless, M2M, RF en diverse componenten. Deze twee bedrijven werken ook samen als partners.

TÜV Rheinland is een one-stop-shop dienstverlener voor draadloze communicatie. Tijdens de beurs ligt de focus op het testen van draadloze technologieën en op internationale markttoegang. Voordat u een product op de markt brengt, wilt u 100% zeker weten dat het doet wat u belooft. Dit vraagt om doordachte en uiterst professionele tests. Binnen dit vakgebied ligt het specialisme van Hielkema Testequipment bij temperatuur- en klimaatsimulatietestsystemen.

Er is ook ruimte voor praktijkgericht onderwijs. Dirksen Opleidingen heeft ruim vijftig jaar ervaring in het opleiden van individuen en groepen op het gebied van technische ICT. Zij zullen hun brede aanbod in cursussen en opleidingen toespitsen op de test & meet achtergrond.

Meld u aan voor een gratis bezoek aan de World of Electronics en bezoek daarbij ook het Test & Meet Paviljoen.