Test & Meet paviljoen; het trefpunt voor test- en meet uitdagingen

Test & Meet paviljoen; het trefpunt voor test- en meet uitdagingen Door: FHI, Federatie van Technologie Branches

Het Test & Meet paviljoen op de World of Technology & Science, dé vakbeurs over technologie en wetenschap in Nederland, is volgeboekt. Zes bedrijven hebben zich ingeschreven voor het populaire paviljoen dat dit jaar opnieuw wordt georganiseerd tijdens de WoTS, van 27 tot en met 30 september in de Jaarbeurs Utrecht.

Bezoekers vinden het T&M paviljoen op de World of Electronics, één van de vijf ‘werelden’ op de beurs. In de World of Electronics draait alles om elektronica en industrie. Het paviljoen bevindt zich op een steenworp afstand van de ruimte waar de seminars plaatsvinden. Hierdoor kunnen belangstellenden een bezoek aan het paviljoen makkelijk combineren met een bezoek aan het T&M-seminar of één van de omliggende stands.

Testen en meten elektronica

De bedrijven op het paviljoen zijn gespecialiseerd in het testen en meten van elektronica in alle fases van het productieproces: van creatieve testen in de ontwerpfase tot functionele metingen voor productie, CE- testen voor marktintroductie én het testen en meten van draadloze toepassingen. Ook omgevingstesten komen aan bod. Dit zijn testen om tot producten te komen die in praktijkomstandigheden net zo functioneren als de klant verwacht.

Testuitdagingen

De breed beschikbare deskundigheid maakt een bezoek aan het Test & Meet paviljoen interessant voor bezoekers die informatie wensen over de laatste ontwikkelingen op dit gebied. Daarnaast mogen bezoekers hun testuitdagingen ter plaatse voorleggen aan de exposanten: een unieke gelegenheid om kennis op te doen bij topspecialisten binnen het vakgebied.

Meer informatie

Hoewel het paviljoen vol is, zijn er nog wel een zestal stands beschikbaar op de World of Electronics in de buurt van het paviljoen. Belangstellenden kunnen hierover contact opnemen met projectmanager Miranda van Wijk via: 033 4657507 of 06 16740916.  

Voor algemene informatie over WoTS verwijzen wij u naar: https://fhi.nl/wots.