Trek meer bezoekers naar uw stand met uw ledenprofiel

Trek meer bezoekers naar uw stand met uw ledenprofiel Door: FHI federatie van technologiebranches

Van dinsdag 28 tot en met donderdag 30 september opent in de Jaarbeurs vakbeurs Electronics & Applications 2021 zijn deuren. Op de beursvloer staan de laatste ontwikkelingen en trends uit de elektronicabranche centraal en kunnen bezoekers zich vergapen aan de nieuwste innovaties. Om zoveel mogelijk bezoekers naar uw stand op E&A 2021 te trekken, is een ">handige video met tips & tricks gemaakt. Ook uw FHI-ledenprofiel is zeer geschikt om bezoekers te werven.

Door uw exposantenprofiel up-to-date te houden, weten bezoekers wat ze van uw stand of seminar kunnen verwachten. Deel online de laatste nieuwtjes over uw bedrijf, diensten of producten via uw ledenprofiel en trek de aandacht. Omdat de websites van FHI goed scoren in de zoekmachine van Google zijn de ingevulde profielen van onze leden en deelnemers snel vindbaar.

Sinds begin dit jaar heeft FHI het uitgebreide ledenprofiel verbeterd. De gratis dienst biedt nieuwe mogelijkheden waardoor onze leden hun online zichtbaarheid kunnen vergroten. Het plaatsen van content gaat snel en eenvoudig.

Voor leden die moeite hebben met het schrijven van websiteteksten of niet over de middelen of tijd beschikken, is de contentservice opgericht. Hier leest u meer over deze dienstverlening.