Vakbeurs World of Technology & Science/Industrial Processing verplaatst naar 2021

Vakbeurs World of Technology & Science/Industrial Processing verplaatst naar 2021 Door: FHI, Federatie van Technologie Branches

De organiserende brancheorganisatie FHI heeft na zorgvuldig overleg met haar partners besloten World of Technology & Science en Industrial Processing (WoTS) 2020 te verplaatsen naar 2021 in verband met de genomen maatregelen in het kader van het coronavirus.

World of Technology & Science en Industrial Processing 2020 zouden plaatsvinden van dinsdag 29 september t/m vrijdag 2 oktober 2020 in de Jaarbeurs Utrecht. Het besluit om WoTS te verplaatsen naar 2021 geeft duidelijkheid aan alle exposanten en bezoekers van de beurs.

FHI heeft deze beslissing genomen samen met haar partners; de verenigingen Machevo & Bulk en FEDA.

In de komende maanden zullen wij alle mogelijke opties voor het najaar van 2021 onderzoeken. Hierbij is het ons doel om voor exposanten en bezoekers een fijne beurs neer te zetten waar iedereen elkaar weer kan ontmoeten om gezamenlijk business te creëren. FHI zal met haar partners, exposanten, bezoekers en andere belanghebbenden in nauw contact blijven omtrent de ontwikkelingen. 

World of Technology & Science is de grootste industriële vakbeurs van de Benelux. Vijf werelden van technologie en wetenschap komen in deze titel bij elkaar: World of Automation, World of Laboratory, World of Motion & Drives, World of Electronics en Industrial Processing.

Bij vragen over uw deelname kunt u contact opnemen via info@wots.nl.

Bekijk hier het FHI coronadossier met nieuwsartikelen en FAQ’s.