Voorbereidingen beursgadget ‘WoTS parrot’ in volle gang

Door: FHI, Federatie van Technologie Branches

Voor de World of Electronics bezoeker heeft de beursgadget nog steeds een enorme aantrekkingskracht. Voor WoTS 2020 is de beursgadget inmiddels gekozen: de WoTS parrot.  De WoTS parrot heeft een ingebouwde microfoon die een regel tekst opneemt en deze vervormd afspeelt met een vijftal special effects. Het gadget wordt deze editie ontwikkeld door DEKIMO. DEKIMO is reeds in een vergevorderd stadium voor wat betreft het design (hardware en software) en er zijn ideeën over de vormgeving.

Kortgeleden is er met geïnteresseerde exposanten gesproken over de huidige stand van zaken en over de sponsormogelijkheden. Het definitieve Go/No-go moment volgt nog op een later moment, maar zoals het er nu naar uit ziet zullen tijdens de komende World of Technology & Science zo’n 1.500 enthousiaste bezoekers de beursgadget kunnen verzamelen!

Als exposant kunt u betrokken worden binnen dit project, bijvoorbeeld door het sponsoren van componenten, het doen van een financiële bijdrage of door het produceren van de gadget. In ruil voor uw bijdrage ontvangt u voorafgaand aan de beurs promotionele aandacht en tijdens de beurs contactmomenten met de bezoeker die een gadget heeft kunnen reserveren. Een bezoeker verzamelt de verschillende gadget-onderdelen bij de stands van de deelnemende/betrokken exposanten. Hierdoor komen zij in contact met een grote groep (vak)deskundigen.

Heeft u interesse in deelname aan het gadgetproject? Neem dan contact op met Marc Berkouwer en informeer naar de mogelijkheden. Vanzelfsprekend denken wij graag met u mee!