Voorwoord voorzitter

Voorwoord voorzitter Door: FHI, Federatie van Technologie Branches

Beste leden van de EMC-ESD vereniging,

Allereerst wil ik jullie allemaal het beste toe wensen voor het nieuwe jaar en de hoop uitspreken dat jullie gezond mogen blijven.

Vorig jaar is het qua activiteiten stil geweest, maar als bestuur hebben we zeker niet stil gezeten. We hebben uitgebreid gesproken over wie onze leden zijn en hoe we een ieder van jullie het beste van dienst kunnen zijn. Op dit moment zijn we nog druk bezig om al deze ideeën uit te werken, maar een plan wat al concreet vorm krijgt is het organiseren van online lunchlezingen. In deze serie van lunchlezingen willen we jullie iedere maand een actueel onderwerp aanbieden uit ons vakgebied. We verwachten hier in maart 2021 mee te kunnen beginnen. Zodra we de sprekers en de onderwerpen definitief hebben, komen we hier bij jullie op terug. Tot die tijd hebben we in elk geval deze nieuwsbrief voor jullie met wederom interessante artikelen.

Ik wens jullie veel leesplezier, en hoop jullie binnenkort online te mogen ontmoeten tijdens een van de lunchlezingen, maar veel harder hoop ik jullie komend najaar de hand weer te mogen schudden tijdens een van de events waar we al over nadenken.

Jan-Kees van der Ven,

Voorzitter van de Nederlandse EMC-ESD vereniging