Waarom deelnemen aan WoTS

Waarom deelnemen aan WoTS Door: FHI, Federatie van Technologie Branches

Heeft u nog geen definitieve beslissing genomen om deel te nemen aan WoTS 2020? Bent u nog in discussie met uw collega’s? Laten we vijf redenen opsommen om deel te nemen aan de beurs en we starten met een aantal statistiekweetjes. De beurs trekt zo’n 22.000 bezoekers en ruim 500 exposanten. In 2018 trok World of Motion & Drives 75% nieuwe bezoekers. Dat wil zeggen dat er veel nieuw publiek op de beurs afkomt. Waar wellicht uw nieuwe klanten tussen lopen.

De tweede reden om deel te nemen is de kans op directe interactie met uw doelgroep. Als exposant heeft u de mogelijkheid zich aan te sluiten bij een van de beursprojecten of seminars. Deelname aan zo’n activiteit geeft u de mogelijkheid direct in contact te komen met uw doelgroep. U bepaalt samen met de andere deelnemers de content en de boodschap van deze activiteit.

World of Technology & Science bestaat uit vijf werelden. Dat is de derde reden om deel te nemen. Elke wereld heeft haar eigen doelgroepen en exposanten. Op WoTS komt u niet alleen in gesprek met de beursbezoeker maar ook met de mede exposanten uit de andere werelden. Wanneer u aan het einde van de beursdag een uurtje over heeft, loop dan een rondje over de beursvloer en spreek uw mede-exposanten uit de andere werelden aan. WoTS biedt u de mogelijkheid om een groot aantal gesprekken in een week te voeren.

WoTS is de industriële beurs van de Benelux. Bezoekers komen naar de beurs om kennis op te doen van de producten en diensten, te netwerken en om innovaties te zien. Exposanten zetten WoTS in om hun innovaties te laten, om hun kennis over te brengen en om hun netwerk uit te breiden. Kortom de beurs is het platform voor de industrie en wetenschap.

Tot slot; op WoTS kunt u uw naamsbekendheid vergroten. Uw stand, uw organisatienaam worden door vele bezoekers, potentiële bezoekers en exposanten gezien en herkend. Uw organisatienaam komt in diverse uitingen terug. Het begint al bij de website met de exposantenlijst. Maar alle exposanten krijgen ook een vermelding op de plattegrond die bij de entree wordt uitgereikt, worden met naam en standnummers op de plattegronden van beursspecials vermeld. En uiteindelijk lopen de bezoekers tegen uw stand aan op de beursvloer van WoTS. De beursvloer waar technologie, wetenschap, zorg, industrie en onderwijs elkaar ontmoeten.

Wilt u deelnemen of heeft u naast deze vijf redenen meer informatie nodig, neem contact op met FHI.