Welk protocol is van toepassing op jouw bedrijf?

Welk protocol is van toepassing op jouw bedrijf? Door: FHI, Federatie van Technologie Branches

Vorige week openden VNO-NCW en de Rijksoverheid de website www.mijncoronaprotocol.nl. Hierop staan alle vastgestelde protocollen voor diverse branches en publieke organisaties. Deze website wordt wekelijks aangevuld met aanvullende informatie over de anderhalvemetereconomie en aangepaste protocollen.

De diverse branches hebben de afgelopen periode hard gewerkt om de nieuwe situatie werkbaar te maken door specifieke protocollen op te stellen. Deze protocollen voorzien in de basisafspraken waar iedereen zich aan moet houden, zowel werknemer als werkgever. Op deze website staan per branche de vastgestelde protocollen, en daarmee mogelijk ook de voor jou relevante afspraken.

De website geeft ook praktijkvoorbeelden die laten zien hoe ondernemers de voorschriften in de praktijk invullen. Naast protocollen en voorbeelden geeft de website ook alle andere initiatieven weer die zijn geïnitieerd vanuit VNO-NCW en MKB Nederland. De komende maanden zullen zij meerdere tools uitbrengen ter ondersteuning van werkgevers. Als deze online komen dan maken wij dit ook bekend.