Werkgroep Commissioning en commissioningsplan gebouwde omgeving

Werkgroep Commissioning en commissioningsplan gebouwde omgeving Door: FHI, Federatie van Technologie Branches

De werkgroep Commissioning heeft in 2018 het Commissioningsplan voor de gebouwde omgeving opgesteld. Het Commissioningsplan is ingebracht bij de Dutch Building & Commissioning Association (DBCA) en gepubliceerd op de website van de DBCA.

Het bestuur van de brancheorganisatie voor Gebouw Automatisering heeft een nieuwe opdracht gegeven aan de werkgroep Commissioning. Cyber security is een essentieel onderdeel van installaties in gebouwen, deze essentie vraagt om een toevoeging aan het commissioningsplan voor de gebouwde omgeving.

OPROEP: Beschikt u over expertise op het vlak van cyber security en commissioning dan wordt uw deelname aan de werkgroep commissioning zeer op prijs gesteld. Kennisdeling en ontwikkeling van het vakgebied zijn speerpunten van de brancheorganisatie, door deel te nemen aan de werkgroep draagt u bij aan de ontwikkeling van het vakgebied in het algemeen en meer awareness in de nut en noodzaak van commissioning in het bijzonder

De Dutch Building & Commissioning Association (DBCA) zet zich in om de toepassing van commissioning als een efficiënte methode voor prestatieborging te bevorderen. FHI Gebouw Automatisering is mede initiatiefnemer en stakeholder van de DBCA, tevens is de brancheorganisatie vertegenwoordigd in het bestuur van de DBCA.

U kunt u aanmelden door het sturen van een email aan Martin Hof