Zomerstop voor MarketingMonday: bekijk alle edities nu terug

Zomerstop voor MarketingMonday: bekijk alle edities nu terug Door: FHI federatie van technologiebranches

Na vier MarketingMonday webinars lassen we een zomerstop in. Een datum voor de volgende sessie staat nog niet vast, maar we houden u op de hoogte! In de tussentijd kunt u alle afleveringen terugkijken!

De laatste uitzending vond 7 juni plaats en heette 'MarketingMonday: vijf voordelen van personal branding’. In deze sessie ging Annemieke van Waterschoot dieper in op de (on)mogelijkheden van personal branding. Hoe kunnen ondernemers deze marketingmethode inzetten voor hun organisatie en wat levert het nu eigenlijk op? Ontdek het zelf en kijk de uitzending terug!

Kennisdeling is erg belangrijk voor FHI, federatie van technologiebranches en daarom zijn de MarketingMonday webinars in het leven geroepen. Deze sessies geven inzicht in de werking van marketing. Zo werd in eerdere sessies onder meer gesproken over de werking van social media, het uitgebreide ledenprofiel van FHI Industriële Elektronica en het verbeteren van uw online vindbaarheid. Alle webinars zijn terug te kijken via het YouTube-kanaal van FHI. We zien u graag na de zomer terug!