aaZoo

aaZoo implementeert perfecte en constante netwerkomgevingen, ingericht en onderhouden door gedreven vakmensen. Netwerken die voldoen aan uw eisen, veilig zijn en snel, én waarmee we data kunnen verzamelen en correleren. De uitdagingen van vandaag vragen om intelligente, geavanceerde netwerkoplossingen. Oplossingen die aaZoo realiseert door gebruik te maken van de kracht van kennis. Die kracht laat zich niet tot één aspect van ons vak beperken. Het zit verweven in ieder onderdeel van onze werkwijze.

Werkwijze

De heldere werkwijze van aaZoo is gebaseerd is op onze ruime ervaring; ook dat noemen we de kracht van kennis.

Bepalen

We starten met het inventariseren van uw bestaande omgeving en uw wensen hierin. Vervolgens bepalen we hoe we hier het beste invulling aan kunnen geven. Onze specialistische kennis zorgt ervoor dat we de oplossing perfect kunnen implementeren, zodat u hier geen omkijken naar heeft.

Beschermen

Het opzetten van het netwerk stopt niet bij de implementatie. Ook de beveiliging hiervan is heel belangrijk. Daarom maken wij gebruik van de meest geavanceerde security oplossingen, om ervoor te zorgen dat uw netwerk beveiligd is tegen risico’s van buitenaf, en van binnenuit. Hiermee realiseren we de continuïteit en zekerheid van uw organisatie.

Bewaken

Na het bepalen en beschermen van uw netwerkomgeving, is het zaak om de kwaliteit hiervan te bewaken. Ondanks een perfecte implementatie is het netwerk namelijk altijd aan nieuwe risico’s en veranderingen onderhevig. Daarom bewaken wij desgewenst middels actieve monitoring de status van uw netwerk. Op die manier zorgen we continu voor onderhoud en optimalisatie, zodat de hoogste kwaliteit gewaarborgd blijft.

Het karakter van aaZoo

aaZoo werkt met veel passie en gedrevenheid aan de perfecte netwerkoplossing voor uw organisatie. Wij gaan uitsluitend voor het hoogst haalbare. Om dat te bereiken denken we graag actief mee over nieuwe oplossingen die meebewegen met uw organisatie. Zo helpen we u met het behalen van uw doelen. Wij geven direct en eerlijk advies. En mochten er onverhoopt problemen zijn, dan handelen we snel en adequaat om die op te lossen. In iedere stap in het proces en ieder facet van ons werk vertrouwen wij op onze kennis, want dat is onze kracht.

Om het perfecte netwerk te bepalen, beschermen en bewaken gaan wij uit van vijf krachten, die hieronder kort worden beschreven.

Naw gegevens

aaZoo
Ecopark 15
8305BJ Emmeloord
NEDERLAND

Tel: 088-1262400

De heer J. Bakker
verkoop@aazoo.nl
Naar website