Author-it Software Corporation BV

 

Author-it 

Creëren. Samenwerken. Beheren. Hergebruiken. Vertalen. Publiceren. Allemaal via één centraal platform. 

 

Dé single source oplossing voor technische en ‘compliance’ documentatie tot e-Learning- en trainingsoplossingen. 

Het enige systeem dat u nodig heeft om professionele documentatie en geavanceerde e-Learning-cursussen te bieden aan iedereen, waar dan ook en op elk apparaat. 

Wij begrijpen de complexe documentatiebehoeften van organisaties en de rol van de technische auteurs daarbij als geen ander. Immers, onze oplossingen zijn gebouwd door auteurs, voor auteurs. Ons team van ervaren professionals neemt uw organisatie bij de hand, ondersteunt bij verandermanagement en begeleidt naar een optimaal rendement op investering (ROI). 

Ons eigen implementatieteam zorgt ervoor dat u en uw team snel de omslag kunnen maken van een document-georiënteerd proces naar een veel efficiënter model waarbij hergebruik van informatie op component niveau mogelijk wordt. En waarbij informatie op allerlei manieren gepubliceerd kan worden... automatisch natuurlijk. 

 

Moderne inhoud van een hoge kwaliteit zonder gedoe! 

Author-it is ontworpen met uw auteurs in gedachten. Daarom hebben we oplossingen ontwikkeld die u en uw teams helpen efficiënter te werken, informatie snel te vinden en veel betere publicaties op te leveren. Documentatie voelt misschien nogal eens als een verplichting en weinig glorieus, maar het kan daarentegen wel leuk zijn om samen te ontwikkelen. 

 

Importeren eenvoudig gemaakt 

Importeren vanuit Word, web- of verouderde helpsystemen is eenvoudig. Content wordt automatisch opgesplitst in componenten (kleine stukje) en opgeslagen in ons Component Content Managementsysteem voor hergebruik, versiebeheer, vertaling en meer. 

 

Werk samen en bekijk in real-time 

Je kan gemakkelijk niet-technische schrijvers uitnodigen om veilig samen te werken aan teksten zonder enige codering of specifieke kennis. Bespreek en keur wijzigingen in real-time goed, waarbij de knelpunten uit het beoordelingsproces worden weggenomen. En omdat het in de Cloud beheerd en bewerkt wordt, maakt het niet uit waar je werkt zolang je maar een internetverbinding hebt. 

 

Vertaal alleen dat wat nodig is 

Verlaag de kosten door te focussen op de inhoud die moet worden vertaald, in plaats van op het hele document. Author-it identificeert automatisch de componenten die moeten worden vertaald maar ook waar dat niet hoeft te gebeuren, waardoor tijd wordt bespaard, de efficiëntie wordt verhoogd en uw bedrijfsresultaten worden verbeterd. 

 

Een echt CCMS 

Wanneer je gegevens opslaat of beheerd, taken toewijst of publicaties creëert, je doet dit alles vanuit de Cloud. Ons softwaresysteem is namelijk een “enterprise-grade” beveiligde relationele database. Deze “single source of truth” is 24-7 beschikbaar en biedt maximale prestaties, schaalbaarheid en beveiliging op bedrijfsniveau.  

 

 Realiseer prachtige publicaties over meerdere kanalen tegelijk 

Bereik uw klanten waar ze ook zijn en lever snel reagerende, aanpasbare HTML5 Help Centers, Pdf's met afdrukkwaliteit, interactieve e-Learning-cursussen en meer, op elk apparaat, waar en wanneer u maar wilt. 

 

Kies de Author-it oplossing die bij u past. 

Technische documentatie ("Tech pubs") 

Author-it is de ultieme oplossing voor het ontwerpen van componenten voor professionals in technische documentatie die boeiende inhoud willen maken zonder complexiteit. 

 

Training en e-Learning 

Los uw zakelijke leer- en ontwikkelingsuitdagingen op met de interactieve, aanpasbare HTML5 e-Learning- en micro learning-oplossingen van Author-it. 

 

Beleidsbeheer en compliance 

Documenteer uitgebreid beleid en procedures met de krachtige compliance-oplossingen van Author-it. 

 

Ga voor meer informatie over Author-it en een demo naar onze website. 

 

Onderstaand een korte video of naar de animatie in het engels voor een eerste indruk.

 

 

Naw gegevens

Author-it Software Corporation BV
Stationsplein 13 a
3818 LE Amersfoort
NEDERLAND

Tel: 0628981436

De heer H. Noordijk
hans.noordijk@author-it.com
Naar website

Nieuws

Technische documentatie schrijven Hoe maak ik een goede start in 8 stappen?

13/10/2021Technische documentatie schrijven Hoe maak ik een goede start in 8 stappen? De meeste mensen die aan de slag gaan met het schrijven van technische documentatie voor een product, dienst...

Lees meer

Vertalen van technische documentatie behoeft localisation, maar waarom en wat is het?

27/09/2021Wat is lokalisatie? Nu steeds meer bedrijven zich uitbreiden naar internationale markten, is nauwkeurig vertaalde content belangrijk voor succes. Naarmate een bedrijf groeit, beïnvloeden globalisering, internationalisering, vertaling en lokalisatie allemaal...

Lees meer