Avans +

Avans+ verbetert aantoonbaar mensen en organisaties. Voor laboratoriummedewerkers ontwikkelt Avans+ praktijkgerichte laboratoriumcursussen, -trainingen en -opleidingen op het gebied van chromatografie, massaspectrometrie, spectroscopie, titrimetrie, chemie, statistiek, kwaliteitszorg en veiligheid. Dit is zowel als individuele inschrijving mogelijk als compleet in-company of maatwerk traject waarbij de volledige opleiding wordt afgestemd op jouw organisatie en ontwikkelvraagstuk.

Avans+ zorgt persoonlijk voor groei

Deze zin vat op een kernachtige manier samen waar het om draait. Het persoonlijke binnen onze laboratoriumopleidingen is belangrijk bij Avans+, in vele opzichten. We doen er alles aan om te zorgen dat iedereen bij ons kan groeien en daarmee meer kan bereiken binnen zijn of haar functie. Dat streven zit niet alleen in ons beleid, het zit vooral in onze aard; we zorgen daar persoonlijk voor. 

Succesvol zijn is uiteindelijk het doel. Je volgt een laboratoriumopleiding bij Avans+ als je de ambitie hebt om meer te bereiken binnen jouw functie. Je wilt je ontwikkelen. Groeien in je werk en als persoon. En precies daar ligt ónze ambitie, jou helpen om het beste uit jezelf te halen.

Nieuws

Succesvolle afronding eerste editie opleiding Veiligheidsfunctionaris van Avans+

19/05/2022De eerste editie van de opleiding Veiligheidsfunctionaris voor laboratoria is succesvol afgerond.

Lees meer

Overzicht laboratoriumopleidingen 2022 Avans+

21/12/2021Nieuw overzicht laboratoriumopleidingen en cursussen 2022 beschikbaar.

Lees meer

NIEUWE BROCHURE LABORATORIUMOPLEIDINGEN EN CURSUSSEN VAN AVANS+

07/07/2020Persoonlijke groei is nooit ‘af’. Ook in deze tijd willen we ervoor zorgen dat jouw ontwikkeling op werkgebied en persoonlijk vlak door kunnen gaan. Daarom kun je dus gewoon starten...

Lees meer

Goed voorbereide bhv’ers in het laboratorium

03/06/2020Als bhv’er kun je eerste hulp verlenen, mensen reanimeren en beginnende brandjes blussen. Maar wat als je in een laboratorium werkt waar chemische stoffen en biologische agentia worden gebruikt? Dan...

Lees meer

Erwin Gijzen over het nut van Design of Experiments

15/05/2019Wat kan Design of Experiments (DoE), het slim opzetten van proeven, voor jou betekenen? In dit interview doet expert en Avans+ docent Erwin Gijzen dat uit de doeken. JIJ ZIET DESIGN...

Lees meer

Evenementen

LabSafety

LabSafety komt in 2022 terug met een live event over veiligheid in het lab. Dit evenement heeft een gevarieerd lezingenprogramma, waarbij experts en veiligheidskundigen vanuit diverse vakgebieden aan het woord komen. De aanbieders op het beursplein bieden informatie over een veilige inrichting van het lab, producten en apparatuur die veilig werken bevorderen.

Lees meer

WoTS

De beurzen World of Technology & Science en Industrial Processing zijn geïntegreerd in 1 beurs: World of Technology & Science 2022. WoTS bestaat uit vijf unieke werelden: World of Automation, World of Laboratory, World of Motion & Drives, World of Electronics en World of Industrial Processing. Met deze indeling krijgen de branches hun eigen identiteit, expositieprogramma en richten zij zich op hun eigen bezoekersdoelgroepen met interactieve beursprojecten en aansprekende en actuele seminaronderwerpen.

Lees meer