BÜCHI Labortechnik GmbH

BÜCHI Labortechnik produceert en levert laboratorium instrumenten voor het scheiden van oplosmiddelen (Rotavapor), parallelle en combinatorische chemie (SyncorePlus), luchtledig maken (vacuümpompen), smeltpuntbepaling, (nano)sproeidrogers voor zowel waterige als organische oplosmiddelen,encapsulatie, glasoven, opzuiveringstechniek / chromatografie (Sepacore, Pure Chromatogeaphy Systems), detectietechniek (Alltech ELSD) stikstof- en proteïnebepaling (Kjeldahl ), scrubber, monstervoorbereiding (Mixer), vast-vloeibaar extractie en FT-NIR spectroscopie (NIRFlex N-500, NIRMaster™, ProxiMate™, NIRCal en NIRSolutions en NIR-Online).

Evenementen

WoTS

De beurzen World of Industry, Technology & Science bestaat uit 3 unieke werelden: World of Industry, World of Laboratory en World of Electronics. Met deze indeling krijgen de branches hun eigen identiteit, expositieprogramma en richten zij zich op hun eigen bezoekersdoelgroepen met interactieve beursprojecten en aansprekende en actuele seminaronderwerpen.

Lees meer

LabNL, DE Labbeurs

De nieuwe vakbeurs LabNL toont de nieuwste technologieën, innovaties, oplossingen en tools voor het laboratorium. Een breed aanbod aan bedrijven, gericht op labinrichting, -apparatuur en verbruiksartikelen tot aan analytische en optische instrumenten, chemicaliën, labautomation en life science-oplossingen geven acte de présence. Het conferentieprogramma belicht actuele onderwerpen in drie thema's, namelijk laboptimalisatie, detectie- en scheidingstechnieken en life sciences.

LabNL is dé plek voor laboranten, labmanagers, researchers en R&D managers die op zoek zijn naar concrete oplossingen. Ook biedt het ruimte voor ontmoeting en netwerken.

Lees meer