C.N. Rood

C.N. Rood is leverancier van test- en meetapparatuur voor diverse toepassingen binnen ondermeer de industrie, de telecommunicatie sector, R&D afdelingen, scholen en universiteiten en is hoofddistributeur van ondermeer Tektronix, Keithley, EXFO, Delta elektronika, Fluke, Denso en Casio Mobile Industrial Solutions. C.N.Rood profileert zich als technisch specialist en is aanbieder van test- & meetinstrumenten zoals oscilloscopen, voedingen, signaal generatoren, protocol analyzers, glasvezel las- en meetinstrumenten, kabel televisie en video test- & meetinstrumenten. Daarnaast biedt de afdeling automatische identificatie producten waarmee logistieke processen worden geautomatiseerd. Dit binnen de industrie, retail, openbaar vervoer of buitendienst service organisaties.

Vanuit onze vestigingen in Zellik (B), Zoetermeer (NL) en Stockholm (SE) leveren wij onze producten en diensten in de Benelux en de Nordics.

Sfeer impressies

Nieuws

More Channels. More Choice. More Capability.

05/06/2019Tektronix today [more info] added two new oscilloscopes to its product line up with the launch of the 3 Series MDO and the 4 Series MSO. Engineered for a wide...

Lees meer

Waar treft u ons?

05/06/2019C.N.Rood is als leverancier van een zeer breed pakket test- & meetapparatuur aanwezig op, of organiseert in eigen beheer, diverse beurzen en technologie seminars. Wilt u meer weten, klik dan...

Lees meer

Zelf aan de slag in ons Experience Center

05/06/2019Wat is uw grootste uitdaging bij de keuze voor een nieuwe instrument? De specificaties zien er goed uit, de prijs is goed, maar doet het ook wat het moet doen?...

Lees meer

Evenementen

EMC-ESD Vereniging

De Nederlandse EMC-ESD Vereniging is een vereniging van ongeveer 150 professionals op het gebied van EMC en/of ESD. De vereniging kent een breed scala aan leden die gemeenschappelijk hebben dat zij zich binnen hun bedrijf, instelling of organisatie op professionele wijze met het vakgebied bezighouden. Dat kan zijn als expert, of intermediair van informatie, dan wel als leverancier of gebruiker van informatie, diensten of producten en materialen.

Lees meer

Telecom Infra

Het Telecom Infra event  is hét platform voor actuele informatie over mobiele netwerken en telecominfrastructuur. Het programma gaat deze editie specifiek in op breedbandtechnologie, LTE (4G) en indoor wireless.

Net als voorgaande edities mikt het Telecom Infra event zich op providers/ operators, installateurs, gebouweigenaren en diverse technische marktgebieden waarin telecominfrastructuur wordt gebruikt. Zowel sprekers als exposanten laten u zien hoe de grote diversiteit aan telecomtechnologie optimaal benut kan worden. 

Lees meer

Design Automation & Embedded Systems Event

Tijdens het jaarlijkse Design Automation & Embedded Systems Event nemen ontwikkelaars en toepassers van embedded systems kennis van de laatste technologieën en wisselen zij visies en ervaringen uit met vakgenoten.
In het lezingenprogramma en op de kennismarkt wordt aandacht besteed aan specifieke thema’s: FPGA, Security, Internet of Things, Electronic Design & Production en Embedded.

Lees meer