C.N. Rood

C.N. Rood is leverancier van test- en meetapparatuur voor diverse toepassingen binnen ondermeer de industrie, de telecommunicatie sector, R&D afdelingen, scholen en universiteiten en is hoofddistributeur van ondermeer Tektronix, Keithley, EXFO, Delta elektronika, Fluke, Denso en Casio Mobile Industrial Solutions. C.N.Rood profileert zich als technisch specialist en is aanbieder van test- & meetinstrumenten zoals oscilloscopen, voedingen, signaal generatoren, protocol analyzers, glasvezel las- en meetinstrumenten, kabel televisie en video test- & meetinstrumenten. Daarnaast biedt de afdeling automatische identificatie producten waarmee logistieke processen worden geautomatiseerd. Dit binnen de industrie, retail, openbaar vervoer of buitendienst service organisaties.

Vanuit onze vestigingen in Zellik (B), Zoetermeer (NL) en Stockholm (SE) leveren wij onze producten en diensten in de Benelux en de Nordics.

Nieuws

Fascinating design by TU Delft students building "single persons drone" the Silverwing

27/02/2020Fascinating design by TU Delft students building "single persons drone" the Silverwing.9* SM1500-CP-30 of Delta Elektronika power sources to generate sufficient power!!!! #cnrood

Lees meer

PQube 3 Power Quality Monitors

12/02/2020Beheer en/of onderhoud je een offshore windmolenpark? Of werk je in een staalfabriek, petrochemische raffinaderij of in de voedingsindustrie? Wordt er bij jou iets geproduceerd of verwerkt? Jouw bedrijfsprocessen zijn...

Lees meer

Zelf aan de slag in ons Experience Center

05/06/2019Wat is uw grootste uitdaging bij de keuze voor een nieuwe instrument? De specificaties zien er goed uit, de prijs is goed, maar doet het ook wat het moet doen?...

Lees meer

Waar treft u ons?

05/06/2019C.N.Rood is als leverancier van een zeer breed pakket test- & meetapparatuur aanwezig op, of organiseert in eigen beheer, diverse beurzen en technologie seminars. Wilt u meer weten, klik dan...

Lees meer

More Channels. More Choice. More Capability.

05/06/2019Tektronix today [more info] added two new oscilloscopes to its product line up with the launch of the 3 Series MDO and the 4 Series MSO. Engineered for a wide...

Lees meer

Evenementen

RF Technology Event

The participants are showing us which new RF technologies are (coming) available, which applications are available and which new technologies will come next. Knowledge and practical developments are central in both the plenary and parallel sessions of the seminar. The entire width of the market, appliers, developers, suppliers and institutes, are brought together at the RF Technology Days. Vision, experience and capabilities are getting shared with colleagues.

Lees meer

EMC-ESD Vereniging

De Nederlandse EMC-ESD Vereniging is een vereniging van ongeveer 150 professionals op het gebied van EMC en/of ESD. De vereniging kent een breed scala aan leden die gemeenschappelijk hebben dat zij zich binnen hun bedrijf, instelling of organisatie op professionele wijze met het vakgebied bezighouden. Dat kan zijn als expert, of intermediair van informatie, dan wel als leverancier of gebruiker van informatie, diensten of producten en materialen.

Lees meer

Energy Storage Event

Het Energy Storage event informeert u met een breed programma met lezingen over energieopslag. U krijgt inzicht in de laatste ontwikkelingen op het gebied van energy storage. De neutrale kennisoverdracht biedt u deskundigheid over de voordelen met de technologie.

Met aangescherpt beleid voor de verduurzaming van de economie, de opkomst van wind- en zonne-energie en dalende accuprijzen ontstaan nieuwe business cases voor energieopslag.

Lees meer

Power Electronics Event

Het Power Electronics Event vindt plaats op donderdag 18 juni 2020 bij 1931 Congrescentrum, te Den Bosch. Het doel van dit seminar is de diversiteit van toepassingen, innovaties en kennis te tonen op het gebied van Power Electronics.

Het programma is samengesteld in overleg met de deelnemers. Op deze manier is er een kwalitatief sterk programma neergezet waarbij zowel de praktijk als de wetenschap aan bod komen. 

De breedte van de markt, namelijk toepassers, ontwikkelaars, toeleveranciers en kennisinstituten komen bijeen op het Power Electronics event. Met vakgenoten worden visies, ervaringen en kennis uitgewisseld.

Lees meer

Telecom Infra

Het Telecom Infra event  is hét platform voor actuele informatie over mobiele netwerken en telecominfrastructuur. Het programma gaat deze editie specifiek in op breedbandtechnologie, LTE (4G) en indoor wireless.

Net als voorgaande edities mikt het Telecom Infra event zich op providers/ operators, installateurs, gebouweigenaren en diverse technische marktgebieden waarin telecominfrastructuur wordt gebruikt. Zowel sprekers als exposanten laten u zien hoe de grote diversiteit aan telecomtechnologie optimaal benut kan worden. 

Lees meer

IT Infra

IT Infra geeft u antwoorden

Datacenters vereisen betrouwbare hardware en software, om in te kunnen spelen op de eisen van nu maar ook klaar te zijn voor de toekomst.  Thema’s die worden aangesneden op dit event:

  • De impact van 5G op rekencentra
  • Duurzame energiebronnen en de leveringszekerheid voor datacenters
  • Elektrisch vervoer en de data-explosie
  • Toekomstige databehoeftes voor online ondernemen

Lees meer

WoTS

De beurzen World of Technology & Science en Industrial Processing zijn geïntegreerd in 1 beurs: World of Technology & Science 2020. WoTS bestaat uit vijf unieke werelden: World of Automation, World of Laboratory, World of Motion & Drives, World of Electronics en Industrial Processing. Met deze indeling krijgen de branches hun eigen identiteit, expositieprogramma en richten zij zich op hun eigen bezoekersdoelgroepen met interactieve beursprojecten en aansprekende en actuele seminaronderwerpen.

Lees meer

Plot Conferentie

Testen om uiteindelijk tot producten te komen die in praktijkomstandigheden net zo functioneren als verwacht wordt door de consument. Daar draait het om in het vakgebied omgevingstechnologie.

Lees meer

Plot

Lees meer