CDS Electronics

ONTWIKKELING EN PRODUCTIE VAN ELEKTRONICA SINDS 1977

 

 

 

Over CDS electronics:

Ontwerp van industriële regelsystemen, de hardware, de systeem software en de applicatie software.
Daarnaast verzorgen wij de montage van componenten op printplaten, PCB's, zowel handmatig als machinaal, through hole en SMT.
Onze systemen vormen straks het denkvermogen en de intelligentie van uw product. Dat maakt dat wij bij CDS electronics ons vak fantastisch vinden. Dat maakt ook dat wij alleen kunnen bestaan als wij er voor zorgen dat de producten van CDS electronics van de allerhoogste kwaliteit zijn en dat u er van op aan kunt dat wij altijd kunnen leveren.  Zowel met onze klanten als met onze leveranciers hechten wij aan langdurige relaties.

Wij zijn er dan ook trots op dat wij een aantal van onze klanten al meerdere decennia van dienst mogen zijn. Een nieuwe klantenrelatie aangaan is voor CDS electronics een zorgvuldig proces. Wij vinden het daarbij van belang dat onze visie en aanpak past bij die van onze klant. Binnen de MACH Technology group waar ook HEAD Electronics en Muco Technologies toe behoren beschikken wij op 4 locaties over totaal circa 220 medewerkers waarvan 40 ontwikkelaars. In deze combinatie kunnen wij hoge kwaliteit en maximale leverbetrouwbaarheid bieden aan onze klanten.

 

R&D

Ons team van technisch specialisten realiseert samen met u een hard en of software design, maakt de juiste component selectie in het kader van verkrijgbaarheid op termijn (life cycle management) en indien gewenst realiseren wij een testopstelling om een 100% getest product in de markt te zetten.

 

PRODUCTIE:

Met 2 productielocaties aan de Galileistraat in Rotterdam van samen 4.400m2 en in combinatie met zeer hoogwaardige en uiterst moderne slimme productielijnen maakt CDS het mogelijk om op een slimme manier betaalbare hoogwaardige producten in Nederland te blijven produceren. Uiteraard is onze productie ISO 9001 gecertificeerd en werken wij o.a. volgens IPC A -610

Naast de ASM SMT productielijnen, beschikt CDS electronics  tevens over een hypermoderne Vitronics Soltec Multiwave golfsoldeer robot, door slimmer te produceren blijft het hierdoor mogelijk om betaalbare oplossingen te bieden en ook grotere series in Nederland te blijven produceren.

Meer weten? Neem gerust vrijblijvend contact op via r.lammerts@cds-electronics.nl of 06 131 73 548 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nieuws

Nordian Capital neemt belang in MACH Technology Group

07/07/2021Nordian Capital neemt belang in MACH Technology Group 7 juli 2021 - Nordian Capital heeft een meerderheidsbelang genomen in MACH Technology Group. De huidige aandeelhouders, waaronder CEO Willem Kok, blijven aandeelhouder...

Lees meer

Mach Technology Group & SiliconXpert maakbaar en toekomst bestendige ontwikkeling en productie.

03/05/2021De meest voorkomende methoden uit het verleden voor het beheer van verouderde elektronische componenten hebben veelal geleid tot reactieve processen en mede daardoor tekorten, menselijke fouten, lange doorlooptijden en buitensporige...

Lees meer

2e Multiwave soldeermachine voor de Mach Technology group.

19/04/2021Met een 2e nog snellere Multiwave soldeer robot van Vitronics Soltec wil men bij CDS Electronics de snel groeiende vraag voor de productie van kwalitatief hoogstaande elektronica in Nederland voor zijn. Omdat niet ieder ontwerp kan...

Lees meer

Forse uitbreiding productie MACH Technology group voor de locatie van CDS Electronics in Rotterdam

06/04/2021Forse uitbreiding productie MACH Technology group voor de locatie van CDS Electronics in Rotterdam.         1 artikel   De integratie en verhuizing van Azteco per 1 januari...

Lees meer

Evenementen

EMC-ESD Vereniging

De Nederlandse EMC-ESD Vereniging is een vereniging van ongeveer 150 professionals op het gebied van EMC en/of ESD. De vereniging kent een breed scala aan leden die gemeenschappelijk hebben dat zij zich binnen hun bedrijf, instelling of organisatie op professionele wijze met het vakgebied bezighouden. Dat kan zijn als expert, of intermediair van informatie, dan wel als leverancier of gebruiker van informatie, diensten of producten en materialen.

Lees meer

Electronics & Applications

Dé vakbeurs voor industriële elektronica in de Benelux

Electronics & Applications is dé beurs voor industriële elektronica in de Benelux. Op deze beurs kunt u de gehele keten ontmoeten, van componenten tot productie en van design services tot vormgeving. Daarmee is E&A de ontmoetingsplek voor engineers, ontwerpers, ontwikkelaars en niet-techneuten die op zoek zijn naar oplossingen. E&A zal niet in fysieke vorm plaatsvinden in 2021.

Lees meer

WoTS

De beurzen World of Technology & Science en Industrial Processing zijn geïntegreerd in 1 beurs: World of Technology & Science 2022. WoTS bestaat uit vijf unieke werelden: World of Automation, World of Laboratory, World of Motion & Drives, World of Electronics en World of Industrial Processing. Met deze indeling krijgen de branches hun eigen identiteit, expositieprogramma en richten zij zich op hun eigen bezoekersdoelgroepen met interactieve beursprojecten en aansprekende en actuele seminaronderwerpen.

Lees meer