HEAD Electronics

HEAD Electronics

HEAD is gespecialiseerd in het ontwerpen en assembleren van industriële elektronica. HEAD heeft de drive om klantgericht en flexibel te werken. De combinatie van kennis en ervaring maakt dat HEAD veelal als One-Stop-Shop voor u kan functioneren. De werkgebieden zijn: ontwikkeling, mondiale inkoop van componenten en printplaten alsmede assemblage van elektronica. Van prototype tot serieproductie, van losse print tot systeem en van conventioneel tot fine-pitch SMD.

De platte organisatie en flexibele instelling van de medewerkers zijn waardevolle instrumenten voor onze slagvaardige aanpak. De bedrijfsprocessen zijn professioneel opgezet en geborgd volgens  ISO 9001 Het onderdeel “Verbetermanagement” neemt een steeds belangrijker plaats in onze werkwijze.

MISSIE statement HEAD Electronics “In Control”

Dicht op ONZE klant, technisch vooraanstaand en steeds in control.
Een geweldig leuk bedrijf om te werken voor iedereen.

HEAD Electronics ontwikkelt en produceert besturingen voor verschillende soorten machines en apparaten. Wij richten ons daarbij niet op een bepaalde sector, maar onderscheiden ons door het aanbieden van een zo breed mogelijk pakket aan gerelateerde diensten waarbij de klant centraal staat en wij die maximaal willen ontzorgen.

Naast de specifieke ontwikkeling van geassembleerde printplaten bieden wij ook de ontwikkeling van software aan. Wij zijn bereid om voorraad te houden en kunnen, indien gewenst, de klant ondersteunen met assemblage van (deel)producten en bekabeling. Ook bieden wij onderhoud aan op uitgeleverde systemen, zowel voor wat betreft de fysieke producten als ook ten aanzien van life cycle support van het ontwerp.

Onze medewerkers willen wij een open, vrije, creatieve en tevens geborgen werkomgeving bieden, waarin we elkaar kunnen aanspreken op verantwoordelijkheden en waar iedereen binnen zijn of haar werkgebied bereid is zich problemen toe te eigenen. Wij willen onze medewerkers blijvend uitdagen om steeds een maximale bijdrage te leveren waarbij het vanzelf spreekt dat je net iets meer doet dan dat van je gevraagd wordt. 

 

Evenementen

Electronics & Applications

Dé vakbeurs voor industriële elektronica in de Benelux

Electronics & Applications is dé beurs voor industriële elektronica in de Benelux. Op deze beurs kunt u de gehele keten ontmoeten, van componenten tot productie en van design services tot vormgeving. Daarmee is E&A de ontmoetingsplek voor engineers, ontwerpers, ontwikkelaars en niet-techneuten die op zoek zijn naar oplossingen. E&A zal niet in fysieke vorm plaatsvinden in 2021.

Lees meer

WoTS

De beurzen World of Technology & Science en Industrial Processing zijn geïntegreerd in 1 beurs: World of Technology & Science 2022. WoTS bestaat uit vijf unieke werelden: World of Automation, World of Laboratory, World of Motion & Drives, World of Electronics en World of Industrial Processing. Met deze indeling krijgen de branches hun eigen identiteit, expositieprogramma en richten zij zich op hun eigen bezoekersdoelgroepen met interactieve beursprojecten en aansprekende en actuele seminaronderwerpen.

Lees meer