Mitsubishi Electric Europe

Met 100 jaar ervaring in het leveren van hoogkwalitatieve, betrouwbare producten is Mitsubishi Electric een wereldleider erkende marktleider in de productie, marketing en verkoop van elektrische en elektronische apparatuur voor gebruik in ICT, ruimtevaart en satellietcommunicatie, consumentenelektronica, productietechniek, energie-, transport-, gebouw en HCAV-technologie.

In lijn met de bedrijfsfilosofie ‘Changes for the Better’ en de duurzaamheidsverklaring ‘Eco Changes’, streeft Mitsubishi Electric ernaar om een toonaangevend, wereldwijd groen bedrijf te zijn dat de samenleving verrijkt met technologie.

Met ongeveer 146.500 werknemers realiseerde het bedrijf in het gebroken boekjaar, dat eindigde op 31 maart 2020, een geconsolideerde omzet van 40,9 miljard US Dollar*.

Onze verkoopkantoren, R&D-centra en productielocaties zijn te vinden in meer dan 30 landen.

Factory Automation – European Business Group

Mitsubishi Electric Europe B.V., Factory Automation - European Business Group (FA-EBG) heeft haar Europese hoofdkantoor in Ratingen bij Düsseldorf. Het is onderdeel van Mitsubishi Electric Europe B.V., een 100 % dochteronderneming van Mitsubishi Electric Corporation, Japan.

FA-EBG zorgt via haar netwerk van lokale vestigingen en distributeurs voor de verkoop, service en ondersteuning in de hele EMEA-regio.

* Wisselkoers 109 Yen = 1 US Dollar; stand 31.03.2020 (Bron: Tokyo Foreign Exchange Market).

Nieuws

Eenvoudige en efficiënte IoT integratie van uw aandrijfsystemen

17/02/2021Hoe kan ik op een gemakkelijke manier meer informatie uit mijn besturing halen zonder dat mij dat veel tijd kost om me hier in te verdiepen?De hedendaagse trends in automatiseren...

Lees meer

Gebruikers van robots kunnen profiteren van kunstmatige intelligentie

01/02/2021Van spraakbesturing tot de implementatie van 3D-vision: het tempo van ontwikkelingen in de robotica neemt hand over hand toe. De misschien wel belangrijkste trend op dit moment is de inbedding...

Lees meer

Nieuwe MELIPC edge computing oplossing voor Smart Factory toepassingen

01/02/2021Mitsubishi Electric heeft nu een nieuwe oplossing voor bedrijven die de OT-systemen van de productievloer willen koppelen aan hun IT-systemen. De Edge Computing oplossing MELIPC maakt verdere optimalisering van preventief...

Lees meer