Muco Technologies - Professionals in Engineering

Ontwikkeling van elektronische producten en producties

Professionals in het ontwikkelen en produceren van elektronicaproducten. Wij volgen de nieuwste technologie en trends op het gebied van elektronica. Samen met onze klanten vertalen we dit in nieuwe producten en applicaties om deze zo competitiever te maken in hun markt.

  • Specialisatie op elektronica hardware design, lay-out, embedded software en mechanica
  • Ontwikkeling van concept tot produceerbaar product, inclusief certificeringen, testtools en service afdeling
  • Efficiënt ontwikkeltraject  - sterke inkooppositie - beschikking over ruim 8000m2 productielocatie (NL)
  • Kennis in uiteenlopende vakgebieden / markten
  • Energietransitie, Artificial intelligence, Big data en Internet of Things
  • ISO9001, ISO13485, UL

Muco Technologies maakt deel uit van de Mach Technology Group. Binnen de groep is Muco Technologies de ontwikkelaar. Elektronica is de verbindende factor. De inkoop en productie zorgen dat de groei van uw product niets in de weg staat. Ondertussen zijn de engineers weer bezig met nieuwe innovaties voor uw productlijn.  

Kom langs voor een inspirerend gesprek over de realiseerbaarheid van uw product. Stuur een bericht naar info@muco-technologies.nl of bel +31 (0)20 6131891 (werkdagen tussen 08.30 - 16.30).

www.muco-technologies.nl

 

 

Nieuws

Collega aan het woord

23/12/2021De diversiteit van projecten spreekt mij heel erg aan en zorgt voor afwisseling in het werk. Om dan ook nog de producten waar ik aan heb gewerkt in praktijk in...

Lees meer

Evenementen

Electronics & Applications

Dé vakbeurs voor industriële elektronica in de Benelux

Electronics & Applications is dé beurs voor industriële elektronica in de Benelux. Op deze beurs kunt u de gehele keten ontmoeten, van componenten tot productie en van design services tot vormgeving. Daarmee is E&A de ontmoetingsplek voor engineers, ontwerpers, ontwikkelaars en niet-techneuten die op zoek zijn naar oplossingen. E&A zal niet in fysieke vorm plaatsvinden in 2021.

Lees meer

WoTS

De beurzen World of Technology & Science en Industrial Processing zijn geïntegreerd in 1 beurs: World of Technology & Science 2022. WoTS bestaat uit vijf unieke werelden: World of Automation, World of Laboratory, World of Motion & Drives, World of Electronics en World of Industrial Processing. Met deze indeling krijgen de branches hun eigen identiteit, expositieprogramma en richten zij zich op hun eigen bezoekersdoelgroepen met interactieve beursprojecten en aansprekende en actuele seminaronderwerpen.

Lees meer