Pepperl+Fuchs B.V.

Pepperl+Fuchs is een gerenomeerde naam op het gebied van sensoren, explosieveiligheid en mobility met als drijfveer kwaliteit en innovatie. De tak Factory Automation produceert hypermoderne sensoren zoals ultrasone sensoren, identificatiesystemen met RFID-, barcode- of datamatrixoplossingen, roterende encoders, positioneringssystemen. Process Automation richt zich op de proces industrie met technologieën voor gebruik in een potentieel explosiegevaarlijke omgeving. Oplossingen omvatten barrières, signaalisolatoren, HMI's. remote I/O-systemen, volledige veldbusoplossingen en HART-interfaces.

https://www.pepperl-fuchs.com/netherlands/nl/index.htm

 

Evenementen

Industrial Ethernet

Industrial Ethernet is niet meer weg te denken binnen de productie omgeving. De procesautomatisering sluit zich hier snel bij aan. Dit biedt tal van voordelen waaronder snelheid, kostenreductie, diagnose mogelijkheden en remote engineering.

Met het oog op minder technisch personeel zijn dit voordelen die een industrie de onderscheidende voorsprong kan geven op collega bedrijven binnen de branche.

Lees meer

Productie Proces Automatisering

Effectiviteit en efficiency zijn door de jaren heen de kernwoorden voor de productie- en procesindustrie. Actuele ontwikkelingen rond Industry 4.0, the Industrial Internet of Things, Big Data en daardoor ook Cyber Security vragen om concrete en tegelijkertijd strategische keuzes.

Er is een transitie naar nieuwe technologie maar wat is de roadmap? Een bezoek aan het Productie Proces Automatisering (PPA) event biedt u kennisoverdracht om de juiste keuzes te maken. Zowel in het kader van technologische vernieuwingen als in de samenwerking met de keten.

Lees meer

Supply Chain Tech

Opkomende digitale technologieën maken het mogelijk om uw logistieke keten te integreren met productieprocessen met vele potentiële voordelen als gevolg. Geavanceerde data analytics, kunstmatige intelligentie, slimme sensoren en internetgerelateerde koppelingen zijn slechts enkele voorbeelden van beschikbare middelen die hun intrede in de industrie doen.

Ook gaan uw IT (informatietechnologie) en OT (operationele technologie) afdelingen steeds meer samenwerken. Welke technologische oplossingen zijn geschikt voor deze integratie? Het Supply Chain Tech event biedt de bezoeker inzicht en concrete tips rondom deze actuele ontwikkelingen.

Lees meer