SICK

SICK Nederland spreekt uw taal

Met meer dan 70 jaar ervaring in de industriële automatisering is SICK een toonaangevende wereldspeler en sinds 1976 ook in Nederland. Of u met SICK wilt praten over Industriële Automatisering, Logistieke Automatisering of Proces Automatisering u treft binnen SICK altijd iemand die uw taal spreekt en uw situatie kent. In welke branche u ook opereert, SICK verzekert u van:

- Sterke support
- Korte reactietijden
- Snelle levering
- Verstand van uw werkterrein(en) en markten

Dus wat de vraag ook is: dé oplossing komt van SICK.

Nieuws

Safe Robotics Area Protection: kant-en-klare oplossingen voor een veilige samenwerking tussen mens en robot

21/04/2021Met zijn Safe Robotics Area Protection-veiligheidssystemen sBot speed & sBot stop, maakt SICK een veilige interactie tussen mens en robot mogelijk. Daarmee komen vrij toegankelijke (co-)robottoepassingen meteen binnen handbereik. Dankzij...

Lees meer

SICK stoptijdmeting

13/04/2021Of een beveiligingssysteem voldoende beveiliging biedt tegen de gevaarlijke beweging, hangt voor een groot deel af van de gekozen minimumafstand. Er moet voor worden gezorgd dat de gevaarlijke beweging tot...

Lees meer

Flexi Compact: de modulaire veiligheidsbesturing die opvalt door eenvoud en efficiency

30/03/2021Absolute veiligheid in werkprocessen betekent niet dat altijd een high-end oplossing tegen de hoofdprijs nodig is. Met de nieuwe Flexi Compact brengt SICK een eenvoudige en kostenefficiënte veiligheidsbesturing met lokaal...

Lees meer

Initiële inspectie, onze ervaring voor de veiligheid van uw medewerkers

23/03/2021Productiesystemen en -machines worden door de korte cyclustijden en hogere eisen aan medewerkers steeds complexer. Daarom is het belangrijk dat met name operators kunnen vertrouwen op een veilige machine. Het...

Lees meer

SICK scanGrid: de kostenefficiënte LiDAR-veiligheidssensor met safe solid-state technologie

16/03/2021Goed nieuws voor iedereen die werkt met AGC’s en/of palletshuttlesystemen! Met de scanGrid introduceert SICK de eerste LiDAR-veiligheidssensor ter wereld die gebruikmaakt van de safe solid-state technologie. Dankzij deze technologie...

Lees meer

Evenementen

Productie Proces Automatisering

Effectiviteit en efficiency zijn door de jaren heen de kernwoorden voor de productie- en procesindustrie. Actuele ontwikkelingen rond Industry 4.0, the Industrial Internet of Things, Big Data en daardoor ook Cyber Security vragen om concrete en tegelijkertijd strategische keuzes.

Er is een transitie naar nieuwe technologie maar wat is de roadmap? Een bezoek aan het Productie Proces Automatisering (PPA) event biedt u kennisoverdracht om de juiste keuzes te maken. Zowel in het kader van technologische vernieuwingen als in de samenwerking met de keten.

Lees meer

Industriële veiligheid online kennisweek

Deze online kennisweek staat in het teken van veiligheid. Fysieke veiligheid wel te verstaan. Waarbij we ons richten op twee werelden van de maakindustrie en de procesindustrie. Totaal verschillende werelden maar vaak met een zelfde uitgangspunt; veilig werken. Niet alleen omdat uw medewerkers uw kapitaal zijn, maar ook omdat de vervolgschade enorm kan zijn.

Lees meer

Machinebouw event

Big Data, Cyber Security, Deep Learning, procesoptimalisatie, modulair bouwen, Machine vision, predictive maintenance en bekabeling. Deze actuele thema’s komen uitgebreid aan bod itijdens het Machinebouw event.

Het event biedt een sterk netwerk aan machinebouwers, OEM’ers en producerende bedrijven uit de Benelux.

De sprekers en deelnemers van dit event laten in één dag zien hoe de grote diversiteit aan technologie benut kan worden door machinebouwers en eindgebruikers.

Lees meer

WoTS

De beurzen World of Technology & Science en Industrial Processing zijn geïntegreerd in 1 beurs: World of Technology & Science 2022. WoTS bestaat uit vijf unieke werelden: World of Automation, World of Laboratory, World of Motion & Drives, World of Electronics en World of Industrial Processing. Met deze indeling krijgen de branches hun eigen identiteit, expositieprogramma en richten zij zich op hun eigen bezoekersdoelgroepen met interactieve beursprojecten en aansprekende en actuele seminaronderwerpen.

Lees meer

Supply Chain Tech

Opkomende digitale technologieën maken het mogelijk om uw logistieke keten te integreren met productieprocessen met vele potentiële voordelen als gevolg. Geavanceerde data analytics, kunstmatige intelligentie, slimme sensoren en internetgerelateerde koppelingen zijn slechts enkele voorbeelden van beschikbare middelen die hun intrede in de industrie doen.

Ook gaan uw IT (informatietechnologie) en OT (operationele technologie) afdelingen steeds meer samenwerken. Welke technologische oplossingen zijn geschikt voor deze integratie? Het Supply Chain Tech event biedt de bezoeker inzicht en concrete tips rondom deze actuele ontwikkelingen.

Lees meer