SPIE

Geen denken zonder doen.  

SPIE zet jouw plannen en ambities in beweging. De vraag is nooit óf dat lukt. De vraag is vooral: welke van de mogelijke wegen gaan we samen nemen? Daarover denken we graag mee, vanaf het begin.  

En dan gaan we aan de slag. Want om je project in beweging te zetten, moeten woorden daden worden. We voeren alles uit zoals afgesproken, van A tot Z. De Z van zorgeloos, veilig en helemaal volgens de normen. We zijn doeners dus, maar we blijven alert. Ons vakmanschap kent geen automatische piloot.  

Geen doen zonder denken.  

Door in het werkveld mee te blijven denken, zien wij vaak kansen die onzichtbaar blijven vanuit een kantoor. Daarom zijn onze doeners ook de denkers die ter plaatse de knopen doorhakken. De baas? Je praat ermee.  

Ja, we zijn gedreven: wat gisteren niet kon, kan vandaag misschien wel. Onze leergierigheid houdt ons denken scherp. En onze blik breed. Want zelfs jouw klanten zijn een beetje ónze klanten. Ook zij worden met elk project voor een deel onze verantwoordelijkheid, zoals onze eigen mensen en zelfs de planeet. We moeten daar zo integer en respectvol mogelijk mee omgaan. Want we beseffen elke dag opnieuw: SPIE brengt véél in beweging. 

Naw gegevens

SPIE
Westkanaaldijk 2 geb 2
3542DA Utrecht
NEDERLAND

Tel: 0346588888

De heer B. Veenstra
ben.veenstra@spie-ws.com
Naar website

Evenementen

Digitaal Gebouw van de Toekomst

De Nederlands Brancheorganisatie voor Gebouw Automatisering organiseert de conferentie Digitaal Gebouw van de Toekomst met het doel om ontwikkelingen binnen gebouw automatisering aan te kaarten, kruisbestuiving en interactie tussen eindgebruikers en leden faciliteren en het geven van visie over de richting en mogelijkheden van gebouwautomatisering in de (nabije) toekomst.

Lees meer