Webeasy

WE'RE BUILDING CONTROL
Webeasy ontwikkelt software en hardware voor het besturen en bewaken van gebouwgebonden installaties. Want bij gebouwen gaat het altijd om beheersing. Eén manier om alle installaties in uw gebouw te kunnen benaderen, besturen en beheren. Ongeacht welk merk, ongeacht waar u bent en ongeacht welk moment van de dag. Vanuit elke webbrowser, tablet of smartphone. Het kan met Webeasy!

ALLES-IN-ÉÉN
Webeasy maakt alle installatieonderdelen in gebouwen transparant. Met één hardware-lijn, één besturingsplatform en één visualisatiemethode voor al uw gebouw-beheerapplicaties. De Alles-in-één-formule leent zich voor elk project, ongeacht de omvang.

SMART BUILDINGS
Webeasy is een open gebouwbeheersysteem (GBS). Alle data in uw gebouw kan zonder licentie structuur, middels MQTT technology, beschikbaar worden gesteld in de Cloud. Webeasy heeft ook een SmartMultiSensor op IP welke met MQTT technology geheel is voorbereid op Internet of Things.

PARTNER NETWERK
Webeasy heeft naast een eigen project- en service organisatie van maar liefst 70 medewerkers ook een Partner netwerk van circa 40 partners. Zo is er altijd een partner bij u in de buurt. 

MEER INFO
www.webeasy.nl
info@webeasy.nl
0184 433939

Naw gegevens

Webeasy
Sportlaan 53
3364DK Sliedrecht
NEDERLAND

Tel: 0627618668

De heer P. Straver
p.straver@webeasy.nl
Naar website

Nieuws

24/7 Prestatie Management

13/06/2019

Al worden gebouwinstallaties tegenwoordig steeds energiezuiniger, tegelijkertijd blijkt dat nog veel energie verloren gaat. Vooral te wijten aan reactief functionerende besturingsapplicaties. ‘Monitoren is één, problemen kunnen ondervangen en voorkomen een...

Lees meer

Webeasy Remote Connect: Een veilige verbinding met uw GBS!

13/06/2019Het verbinden van uw gebouwbeheersysteem met het internet zorgt voor gebruiksgemak, maar ook voor risico’s. Webeasy Remote Connect combineert gebruiksgemak met een veilige verbinding.Citaat uit Installatiejournaal “Internet of Things (IoT):Amerikaanse...

Lees meer