Zign Manufacturing

Zign is uw elektronica partner voor de ontwikkeling en contract manufacturing van connected devices voor de industrie, energietransitie en medische sector.

Wij werken met u samen gedurende de volledige levenscyclus van uw product, van eerste idee tot en met massaproductie.

Zign Innovations verzorgt volledige product development projecten en is gespecialiseerd in elektronica engineering, embedded software development en projectmanagement van productontwikkeling. Wij ontwikkelen veel safety critical producten en onze processen zijn dan ook volgens stringente kwaliteitsnormen ingericht (gebaseerd op de medische standaard ISO13485).

Zign Manufacturing verzorgt contract manufacturing van elektronica en aanverwante producten. Wij leveren uw PCBA's, custom cable assemblies of volledig geassembleerde (deel)producten. Zign Manufacturing is ISO13485 en 9001 gecertificeerd.

Heeft u een technische, of een supply chain uitdaging? Kom met ons praten.

 

Naw gegevens

Zign Manufacturing
Marconibaan 57
3439 MR Nieuwegein
NEDERLAND

Tel: +31852736753

De heer E. Bockweg
sales@zigngroup.com
Naar website

Nieuws

Triple Dutch continues as Zign Manufacturing

24/02/2022As of today, our name will change from Triple Dutch to Zign Manufacturing. Since we founded Triple Dutch in 2018, it has been affiliated with Zign Innovations. Two entities that...

Lees meer

Evenementen

Medische Elektronica event

Het Medische Elektronica event; ontwikkeling en toepassingen

De focus van het event ligt op de ontwikkeling, regelgeving en productie van medische elektronica en de toepassingsgebieden. Actuele onderwerpen op dit gebied zijn bijvoorbeeld: de versnelde ontwikkeling en productie van medische apparatuur om Covid-19 tegen te gaan, notified bodies en de nieuwe regels voor medische hulpmiddelen (MDR).

Lees meer

Developmentclub

De Development Club is een netwerk van circa 60 technische ontwikkelbedrijven met hoog gespecialiseerde expertise op alle technologische gebieden, in het bijzonder op het gebied van mechatronica, sensoren, embedded software en industrieel ontwerp.

De Development Club leden werken samen voor organisaties, die zoeken naar technologische creativiteit met aanvullende competenties, om tot succesvolle oplossingen en producten te komen

Lees meer

WoTS

De beurzen World of Technology & Science en Industrial Processing zijn geïntegreerd in 1 beurs: World of Technology & Science 2022. WoTS bestaat uit vijf unieke werelden: World of Automation, World of Laboratory, World of Motion & Drives, World of Electronics en World of Industrial Processing. Met deze indeling krijgen de branches hun eigen identiteit, expositieprogramma en richten zij zich op hun eigen bezoekersdoelgroepen met interactieve beursprojecten en aansprekende en actuele seminaronderwerpen.

Lees meer