Sales Engineer Bronkhorst Nederland

Geplaatst op:

Plaats: Veenendaal, 32-38 uur uur per week

https://www.werkenbijbronkhorst.nl/vacatures#sales-engineer

In de functie van Sales Engineer is geen dag hetzelfde. Samen met je collega’s op de binnendienst zijn jullie het verlengstuk van de Area Sales Managers. Omdat onze producten in de meest uiteenlopende applicaties worden toegepast wordt veel gevraagd van je technische creativiteit en bied je de ondersteuning bij technische en commerciële vragen van klanten. Je wordt enthousiast van techniek en bent servicegericht. Deze kennis wil je graag gebruiken om te zorgen dat onze klant de oplossing krijgt die hij nodig heeft. Een aanvraag vertaal je naar een passende offerte. Hierbij maak je onder andere gebruik van onze productconfigurator en maak je technische berekeningen om tot de juiste oplossing te komen. Je werkt voor klanten in bijvoorbeeld de food, semicon, energy, industrie en chemie. Hierbij heb je regelmatig contact met klanten over de inhoud, status en voortgang van de offerte. Ook bezoek je af en toe klanten om je kennis van de applicatie uit te breiden en ben je betrokken bij vakbeurzen. In het team heb je twee directe collega’s in een vergelijkbare functie.

Bronkhorst Nederland

Lunet 10 10 C
3905NW Veenendaal NEDERLAND

Tel: 0318551280
Mevrouw V. Brokking
v.brokking@bronkhorst.nl
bronkhorst.nl